Palīdziet man 10 bit ADC modeli Simulink

T

timbu007

Guest
Dear All,
Es cenšos, lai īstenotu 10 bitu ADC modeli Simulink.
Ja ieejas spriegums 5V (sinusa vilni) sniedz rezultātus, kas iegūti darbības joma ir visas 1's (1111111111). Ja ieeja ir mainīts uz citu vērtību, piemēram, 3V izejas bitus kaut kas atšķirīgs, nekā gaidīts.
Kā vienu aprēķini:
Solis size = 5V/1023 = 0,00489.
ja 5 bināro ir 1111111111 (1023)
3 binārā 1001100101 (613)
Binārā produkciju 3 es esmu panākt, lai to kā 1100110011, kas ir vienāds ar decimālo ekvivalentu 819.
Es arī ja dc 3 I got to pašu jaudu kā iepriekš
Lūdzu, izlabojiet mani, kas notiek nepareizi metodi
Patiešām ir nepieciešama jūsu palīdzība.
Paldies jau iepriekš.

Jūsu aprēķini ir pareizi, jūsu simulink modelis nav.

JoannesPaulus rakstīja:

JoannesPaulus rakstīja:

Es uzskatu, ka jūsu pieaugums 2 bloku vajadzētu būt pēc tam, tieši pirms produkcijas.

JoannesPaulus rakstīja:

Es uzskatu, ka jūsu pieaugums 2 bloku vajadzētu būt pēc tam, tieši pirms produkcijas.

Man nav īsti saprast, kas jūsu correction_error bloķēt dara, jo es nezinu, kādi ir to izejvielu un kā produkcija tiek izmantots, bet pieaugums bloku noteikti vajadzētu būt pēc papildinātājs (visās cauruļvada posmos).

Turklāt, jūs uzskaite cauruļvada kavēšanos jūsu gala papildinātājs?

JoannesPaulus rakstīja:

Man nav īsti saprast, kas jūsu correction_error bloķēt dara, jo es nezinu, kādi ir to izejvielu un kā produkcija tiek izmantots, bet pieaugums bloku noteikti vajadzētu būt pēc papildinātājs (visās cauruļvada posmos).Turklāt, jūs uzskaite cauruļvada kavēšanos jūsu gala papildinātājs?

Kā es aizdomas, jums nav uzskaite cauruļvada kavēšanās pareizi.Jums ir nepieciešams saskaņot paraugus no katra posma, proti, pirmajā posmā ir aizkavējas 9 pulksteni cikliem, otrais posms ir nepieciešams atlikt 8 pulksteni cikli, ..., Devītajā posmā tērēta papildinātājs.
Jūsu gadījumā jūs pievienojat kvantēšanas dažādu pasākumu.

JoannesPaulus rakstīja:

Kā es aizdomas, jums nav uzskaite cauruļvada kavēšanās pareizi.
Jums ir nepieciešams saskaņot paraugus no katra posma, proti, pirmajā posmā ir aizkavējas 9 pulksteni cikliem, otrais posms ir nepieciešams atlikt 8 pulksteni cikli, ...
, Devītajā posmā tērēta papildinātājs.

Jūsu gadījumā jūs pievienojat kvantēšanas dažādu pasākumu.

timbu007 rakstīja:

Jūs gribējāt teikt, ka kopā ar paredzot atlikt blokiem ADC bitiem, es arī jānodrošina kavēšanās rezultātu DAC ti, kopējā izteiksmē atlikumu spriegumu 1. Posma (pēc summa bloks), kas darbojas kā ienākošā strāva 2. posma jāsniedz arī ar kavēšanos pulksteni attiecībā uz 9,8,7 līdz pat 1 aizkavēt ciklu ... tiesībām Lūdzu, izlabojiet mani, ja es sapratu nepareizi?.

JoannesPaulus rakstīja:timbu007 rakstīja:

Jūs gribējāt teikt, ka kopā ar paredzot atlikt blokiem ADC bitiem, es arī jānodrošina kavēšanās rezultātu DAC ti, kopējā izteiksmē atlikumu spriegumu 1. Posma (pēc summa bloks), kas darbojas kā ienākošā strāva 2. posma jāsniedz arī ar kavēšanos pulksteni attiecībā uz 9,8,7 līdz pat 1 aizkavēt ciklu ... tiesībām Lūdzu, izlabojiet mani, ja es sapratu nepareizi?.

timbu007 rakstīja:

Ir XOR bloks pieprasa vai tieši D1 un D0 no salīdzinājuma, var ņemt?

Pēc izdevumu kādu laiku par savu dizainu, es sapratu, tas bija balstīts uz šo vienu (ar nosacījumu, kāds šai forumā kādu laiku atpakaļ).Lūdzu, pārbaudiet savu dizainu pret to.
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

JoannesPaulus rakstīja:

Pēc izdevumu kādu laiku par savu dizainu, es sapratu, tas bija balstīts uz šo vienu (ar nosacījumu, kāds šai forumā kādu laiku atpakaļ).
Lūdzu, pārbaudiet savu dizainu pret to.

JoannesPaulus rakstīja:

Es uzskatu, ka pilnas skalas ir 10, nevis 5.

Hello guys!

Vai kāds zina, kā radīt bloks simulink konvertēt uz bināro kodu no vērtības, ti, 12V 4-bitu, 12V 9-bitiem.
Paldies
KylePievienots pēc 3 minūtēm:Man ir veidot sis modelis digitālā pašreizējo kontroles ar bitiem un max spriegumu.par i ir jāzina produkcijas bināro kodu manu DPWM.
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back