palīdzi man saprast klases AB ievadi diff pāri

J

Jenifer_gao

Guest
Hi All: Es esmu klausoties Berkeley lekciju EECS140 par stabilitāti. Ir apmēram AB klasi Input Stage Cross savietotas Differential pāris, kas ir pievienota kontūra. Man nav īsti saprast, kā šī shēma darbojas. Jo par shematisks, mezglu un mezglu C ir paša sprieguma Vi +, un mezglu B un mezglu D ir tāda pati sprieguma Vi-. Bet es domāju, no mezgla uz mezglu C, tas ir sprieguma kritums par 2 2Vdsat Vt, un pats no mezgla B līdz D Un man nav gluži saprast funkcija līmeņa maiņu šeit. Vai kāds izskaidrot to? Paldies. J

Es domāju, ka Vi + nav fiziski savienots ar C (respektīvi Vi-līdz D). Tas ir tikai ac daļa, kas ir vienāda, jo 2.Vt maiņu. BTW, jūs mēģināt simulēt to?

Pievērsiet uzmanību simbolu: Vi. Tās ir komplekss mainīgais, phasor vai rms vērtība signāla

šie ir tiešām "neliels signālus", tāpēc apzīmējumi vi un nav Vi

Līmenis maiņa ir nepieciešama, lai saglabātu galveno ierīces (ti, M6 un M3 vai M7 un M2) pareizi objektīvs. Faktiski, attiecībā uz konkrētu slīpo pašreizējās jums ir nepieciešams, lai garantētu DVgs + Vth katrs par stipru inversija stāvoklī. Ņemiet vērā, ka M1 un M4 darbojas kā avots sekotājs šeit (gandrīz ideāls), ka, no maza signāla viedokļa, jums ir pats vi + / - pie ieejas kodols ierīcēm. Tad katrs no galvenā amp ierīces modulē strāvu vienāds gm * vi + / - ... Tagad jūs varat darīt jūsu math. Nathan

Yeah. Gada M1/M4 funkcija ir panākt augstu ieejas pretestība, un ka M5/M8 ir novirzīt Dc līmenis ieejas signālu tā, ka M6/M7 pareizi neobjektīvi. Ko jūs minējāt par sprieguma kritums no punkta A uz punktu C ir pareiza, bet tas ir DC sprieguma kritums. Maza signāla spriegums abos punktos ir tāds pats kā avotu seko maza signāla uz vārtu izmaiņas un otrādi.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back