Palīdzi man saprast šo vienādojumu (DFT)

M

mehtesham

Guest
hi everybody x [n] - DFT (N-punkti) -> X [k] - IDFT (M-punkti) -> y [n], kā mēs varētu atrast y [n] izteiksmē x [n ]? (Gan attiecībā uz M ≥ N un M

Kopumā DFT ir diskrēta laika, bet nepārtraukti frekvenci. Kad DFT biežums mainīgais ir discretized to parasti vēl sauc DFT. FFT ir efektīvs līdzeklis, skaitļošanas DFT ar diskrētiem frekvences. cheers ... [Size = 2] [color = # 999.999] Pievienots pēc 11 minūtēm: [/color] [/size] hi atkal, dažas sīkāk par tēmu ... [Color = darkred] ātrais Furjē pārveidojuma (FFT) ir vienkārši klases īpašu algoritmu, kas īsteno diskrēto Furjē ar ievērojamu ietaupījumu skaitļošanas laiku. Jāatzīmē, ka FFT nav atšķirīgs pārveidot no DFT, bet gan tikai skaitļošanas DFT ar ievērojamu skaita samazināšanos Nepieciešamo aprēķinu veidā. [/Color] lūdzu checkout šo saiti, detalizētu informāciju par DFT: http://www.cage.curtin.edu.au/mechanical/info/vibrations/tut4.htm

Es esmu ļoti interesējas par šo tēmu, jo es studēju DFT un FFT. Var kāds palīdzēt ar kādu MatLab piemēram, vai tīmeklī, kur mēs varētu atrast viņiem?.

hi Atbildot mehtesham, es domāju, ka gadījumā, ja M! = N u nevar atrast izteiksmi attiekties X un Y. onl veidā, kas var palīdzēt u ir lasījumā upsampling un downsampling cocepts in descrete laikā domēnu. (Detalizēta informācija ir saied in DSP ar Oppenheim ---> ir pieejams EDAboard). lasīt RHE koncepcijas un noslēgt. Priekā

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back