Palīdzību, kāda nepieciešama, lai Design for Testability

S

sudarsv

Guest
Hi Tas ir Sudarshan. Es esmu absolvents students, un man būs darīt par dizaina projektu testability izmantojot BIST. Man ir daži jautājumi par pašu un tas būs patiešām lieliski, ja es varētu saņemt jūsu palīdzību. Šeit ir daži no maniem jautājumiem: 1. Es esmu pilnīgi jauns, lai Design par Testability. Man ir darīts dažas kursu VLSI dizains un ir izgājušas cauri pāris dokumentus par Izstrāde Testability jēdzieniem. Jūs varat ieteikt man labu atsauces teksta grāmatu, kuru es varu izmantot, lai pētītu par DFT. 2. Es izlasīju kādā rakstā, ka DFT prasa dažādus instrumentus. Man ir pieeja ritma manā lab. Ir, ka pietiekams līdzeklis DFT īstenošanai. 3. Vai es varu saņemt dažus ierosinājumus par akadēmisko projektu tēmām DFT. Tas būs ļoti palīdzēt man, lai pieņemtu lēmumu par manu projekta darbu. Paldies jau iepriekš Regards Sudarshan

Sveiki Draugs, Just iet cauri "ASIC blakusprodukti dft.com", lai uzzinātu jēdzienus DFT. Sveicieni, SunilB

Hi Sudarshan, 1) Ir grāmatu sauc "Dizains Test Digitālās IC un iegulto-Core sistēmas, Alfrēda Crouch". Šī ir laba grāmata, lai sāktu ar. Vai citādi, ja jūs tipa DFT Basics google un doties uz pirmās saites (kas ir no edaboard) Jūs varat ļoti labi mācību materiāli. 2) Jā, lai strādātu pie DFT jums dažus instrumentus no Mentor Graphics (Fastscan, DFT vizualizators, Testkompress). Ritms arī ir labs instruments nosaukts SOC sastopas. Jūs varat pārbaudīt, vai jums ir licence šo rīku, bet es ļoti šaubos. 3) Ir daži DFT projekti, kas jau ir darīts dažas kā diplomdarbu darbu cilvēkiem. Tas jums ir meklēt google. Paldies un Regards, Šakti

Hi Paldies Šakti un Sunil par atbildi. Nu Šakti kā jūs pieminēt, ka instrumenti, piemēram, Mentor Graphics tiek prasīts veikt DFT, man bija jautājums, ja mēs varam īstenot DFT vai BIST kā parasts ķēžu konstrukcijas, ti pievienojot papildu ķēde kopā ar faktisko circuit design. Ļaujiet man zināt, vai ir iespējams šo pieeju.

[Quote = sudarsv] Sveiki Paldies Šakti un Sunil par atbildi. Nu Šakti kā jūs pieminēt, ka instrumenti, piemēram, Mentor Graphics tiek prasīts veikt DFT, man bija jautājums, ja mēs varam īstenot DFT vai BIST kā parasts ķēžu konstrukcijas, ti pievienojot papildu ķēde kopā ar faktisko circuit design. Ļaujiet man zināt, vai ir iespējams šo pieeju. [/Quote] Sveiki, par dizainu izmanto BIST testēšana vai ATE ir atkarīga no dizaina sarežģītības, silīcijs zeme, ko izmanto un testeri izmaksām. Ja jūs plānojat par Logic BIST vai par atmiņas testēšanu MBIST, lūdzu, pārbaudiet rīku pieejamība jūsu beigās un tad jūs varat iet uz priekšu. Vēl jūs varat būt sava BIST lai pārbaudītu loģiku (ja tas ir mazs akadēmiskā dizains. Tātad vispirms izvēlēties savu dizainu, tad dizains BIST-RPG (Random raksts ģenerators) un salīdzinājuma. Tad sāk optimizēt savu atbilstoši nepieciešamībai un BIST nepieciešamība, kas palīdz jums. Ar BR un Shail

Hi Shailesh Paldies par atbildi .. Īsumā izskaidrojums ir appreciated. Nu es daru akadēmisko projektu par manu kursa darbu. Es esmu plāno izstrādāt un īstenot SRAM ar iebūvētu testa shēmas (MBIST). Vai jums ir kādi ierosinājumi par dažām atsaucēm, papīriem tekstus MBIST un to īstenošanu.

Hi Sudarshan Kad runa projektiem no akadēmiskā viedokļa es dont domāju, ko jūs izmantojat rīku dos pievienoto vērtību. Ko jūs varētu mēģināt noskaidrot, ir, kā līdzeklis tuvojas konkrētu problēmu un kā to var improvizēt. Piemēram, ņemsim PODEM algoritms atrast testa vektoru, kā tas algoritms var uzlabot vai jauns algoritms pārspēj pašreizējo SITS būs labs projekts akadēmiskajā arēnā. Bet, ja jūs vēlaties darīt projekts, kas ilustrē DFT plūsmu ar augstu sarežģītības ar SOC, tad jūs varat izmantot rīkus un pierādīt plūsmu par piemēru dizainu. Paldies Prasāds.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back