palīdzību attiecībā uz pārvadātāja VLSI

B

bhargav.scsvmv

Guest
Ja izvēlēties pārvadātājam fiziskā dizains? Kad Izvēlieties pārvadātājam loģika dizains? Es domāju, kāda veida zināšanas vai prasmes ir nepieciešams, lai persona, lai izvēlētos pārvadātāju fiziskā dizaina vai loģikas dizains? Man iespēja tagad izvēlēties vienu them.But es nezinu, kas vienu izvēlēties par mani. Tāpēc, lūdzu palīdzēt.

Kādas prasmes ir nepieciešamas? Nu, vai Frontend vai backend, tas inženieris stāvokli un jums ir nepieciešams prasme atrisināt problēmas ar sevi. Lūdzot cilvēkiem super vienkāršs jautājums, ka jūs varat viegli atrast atbildi, lasot grāmatas, piemēram, kā fāžu nobīdes ar 180 grādu, kā realizēt NAND vārtiem ar + ~ B, kas ir fāzes starpība T-FF, nav pretendēt jūs kā inženieris. Pirmais solis ir mācīties, kā to izdarīt izpētes centrs ar sevi.

Kādas prasmes ir nepieciešamas? Nu, vai Frontend vai backend, tas inženieris stāvokli un jums ir nepieciešams prasme atrisināt problēmas ar sevi. Lūdzot cilvēkiem super vienkāršs jautājums, ka jūs varat viegli atrast atbildi, lasot grāmatas, piemēram, kā fāžu nobīdes ar 180 grādu, kā realizēt NAND vārtiem ar + ~ B, kas ir fāzes starpība T-FF, nav pretendēt jūs kā inženieris. Pirmais solis ir mācīties, kā to izdarīt pētnieciskā pats
Nu es domāju, tas paradis būt nepareizi, lūgt norādījumus par pirmo soli no jums..

[Quote = bhargav.scsvmv, 881412]. Nu es domāju, tas paradis būt nepareizi, lūgt norādījumus par pirmo soli no jums [/Quote] Know tehnoloģiju pareizi ... Vai laba pamatzināšanas par darba MOSFETs un CMOS. .. Ja jūs vairāk interesē fiziskā daļa no projekta var izvēlēties fiziskās dizains .. Ja jums ir labi Verilog kodēšanas un labu funkcionalitāti zināšanas, ko var izvēlēties, priekšējā gala ..

Par front-end VLSI u nepieciešamas labas digitālā dizaina pamati, programmēšanas iemaņas (HDLs, C, Scripting).

Know tehnoloģiju pareizi ... Vai laba pamatzināšanas par darba MOSFETs un CMOS ... Ja jūs vairāk interesē fiziskā daļa no projekta var izvēlēties fiziskās dizains .. Ja ir labi Verilog kodēšanas un labu funkcionalitāti zināšanas, ko var izvēlēties, priekšējā galā ..
Es nesapratu, ko tāda fiziskā design.Can apmēram vienu izskaidrot.

Es nesapratu, ko tāda fiziskā design.Can apmēram vienu izskaidrot
Fiziskā dizaina nodarbojas ar reālu īstenošanu RTL ..... Izvietošanas šūnu .. maršrutu ... pulksteni koka ēkas ... pārbaudi sastāvdaļu ... optimizēt dizains labāku sniegumu ... utt ..

Kas ir galvenās prasmes, viens ir jābūt stipram, lai spīdēt phisical dizains. Kas ir pirmā lieta, lai iemācītos kļūt par labu fizisko projektēšanas inženieris.

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Post pievienotā 23:48 --------- - Previous post bija 23:44 ----------</span></span>
Kāda ir pamata zināšanas, kas vajadzīgas, lai kļūtu par fizisku dizaina inženieris.

Apgūt pamata tranzistors līmeņa darba ... Iet caur izkārtojumus ... iet cauri laiku saistītām lietām ... vienkārši ir labas cietā pamati .. jūs uzņemt lietas, kad jūs uzsākat darbu ... Visu labāko

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back