Palīdzības nepieciešamību PIC projektu

B

blackangel512

Guest
hello katrs, es vēlos sākt gradācijas projekts un man ir vajadzīga palīdzība, mans mērķis ir radīt aparatūras, izmantojot PIC mikrokontrolleri thats Controles kameru destance. sīkāk Es gribu šo aparatūru, lai recive signālu no sinsor vadiem un nosūtiet to uz digitālo kameru, lai tack pic. tā izskatās līdzīgi TED projekts, bet ļoti mazāku ideja. kas tieši man ir nepieciešams (HD, SW), un kur es sākt no. thanx a lot.

sveiki katrs, es vēlos sākt gradācijas projekts un man ir vajadzīga palīdzība, mans mērķis ir radīt aparatūras, izmantojot PIC mikrokontrolleri thats Controles kameru destance. sīkāk Es gribu šo aparatūru, lai recive signālu no sinsor vadiem un nosūtiet to uz digitālo kameru, lai tack pic. tā izskatās līdzīgi TED projekts, bet ļoti mazāku ideja. kas tieši man ir nepieciešams (HD, SW), un kur es sākt no. thanx a lot.
SW jums no Microchip MPLAB .... ir pietiekami, lai apkopotu un atkļūdošanas programmu PIC tas ir pilnīgi bezmaksas un jþs varat lejupielādēt to šeit ... un daudz apmācība [url = http://www.microchip.com/stellent/idcplg?IdcService=SS_GET_PAGE&nodeId=1406&dDocName = en019469 & daļa = SW007002] MPLAB integrētā izstrādes vide [/url]

Pirmkārt, jums ir nepieciešams spēcīgs mikrokontrolleru ar vismaz 256KB RAM rīkoties ar šādu attēlu. Otrkārt, jums ir nepieciešams, lai noskaidrotu, kā jūs gatavojas interfeisu kameru kontrolieris (USB, seriālais SPI ... utt) Treškārt, ja jūs runājat par šo [url = http://blog.ted.com / 2009/03/11/sixth_sense_pranav /] TED Blog | Intervija ar Pranav Mistry, ģēnijs aiz Sixth Sense [/url], pēc tam, jums ir nepieciešams, lai izveidotu savienojumu ar internetu, lai iegūtu informāciju par produktu uzņemto attēlu. Sadaliet jūs projektu, sub-projektos un sākt darīt savu mājasdarbu, meklējot, kā izpildīt katru uzdevumu. Good luck.

thnx visiem, kas bija ļoti noderīga ... Es tev varu pateikt u par virzīties uz to, esmu pārliecināts, ka es Aske daudz qustion vēlāk, un es ceru, ka u var man palīdzēt vairāk thnx againe

sveiki! Pirmā lieta, kas savieno fotoaparātu ar pic maicrocontroller ar USB portu, tagad, kā nolasīt datus no kameras un saglabāt (pictuers), tad savieno modemu pic curcuit, kā un cik meklēt datus no kameras uz internetā?

1 - Jums būs nepieciešama mikrokontrolleru ar "iegulto USB Host Controller", lai varētu savienot savu USB kameru. Tāpat, jums būs nepieciešams īstenot draiveri kameru kontroliera firmware. 2 - Tev būs nepieciešams veikt sava veida om attēlu apstrādes iegūt vajadzīgo informāciju no attēliem jums. 3 - Ar 3G/GPRS moduli / MODEM, izveidojiet savienojumu ar internetu, lai meklētu nepieciešamo informāciju. Sākt, pievienojot kameras kontrolierim. Manuprāt, šis ir svarīgākais solis. Lai jums veicas

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back