K
kyokusanagi
Guest
8-bitu režīmā, es zināju, ka secība rakstīt datus CS8900A ar I / O Space Mode (noklusējums I / 0 Base adrese) ir: uzrakstīt 1. Baitu 300h, 2 baitu 301h, 3. Baitu 300h, 4. Baits līdz 301h, un tā tālāk.Šī darbība secība ir piemērots, lai izlasītu darbību too.Ko darīt, ja 16-bitu režīmā?ir secība, piemēram: 1. vārdu 300h, 2 vārdu 302h, 3. vārdu 300h, 4. vārdu 302h, utt ...??
Tā mana programma secība ir šāda:
-Adrese Bus noteikts līdz 300h.
Rakstīt Lower rīkojums word1 Datu Bus.
-Savukārt IOW (I / O Write) pin aktīvs.
Pagrieziena IOW pin neaktīvs.
Mainīta adrese Autobuss līdz 302h.
Rakstīt Augstākā ordeņa word1 Datu Bus.
Pagrieziena IOW pin aktīvs.
Pagrieziena IOW neaktīvs.
Mainīta adrese Autobuss līdz 300h.
Rakstīt Lower rīkojums word2 Datu Bus.
tā tālāk, un tā tālāk .....
Vai mana secība pareiza?Man veikt to pašu secību, lasīt darbību too.Es savukārt IOW pin aktīvo un neaktīvo katru tagad un tad es pāreju no vienas adreses vietas uz citu.Nez, ja es esmu nepareizi ...
any1 Vai plz īsas man pareizā secībā, lai pārsūtītu datus starp manu PIC18F452 UC un CS8900A 16-bitu režīmā?Īss soli pa solim palīdz man, un tas būtu daudz appreciated.Tā kā es esmu ļoti sajaukt tagad.Paldies every1 iepriekš.
Tā mana programma secība ir šāda:
-Adrese Bus noteikts līdz 300h.
Rakstīt Lower rīkojums word1 Datu Bus.
-Savukārt IOW (I / O Write) pin aktīvs.
Pagrieziena IOW pin neaktīvs.
Mainīta adrese Autobuss līdz 302h.
Rakstīt Augstākā ordeņa word1 Datu Bus.
Pagrieziena IOW neaktīvs.
Mainīta adrese Autobuss līdz 300h.
Rakstīt Lower rīkojums word2 Datu Bus.
tā tālāk, un tā tālāk .....
Vai mana secība pareiza?Man veikt to pašu secību, lasīt darbību too.Es savukārt IOW pin aktīvo un neaktīvo katru tagad un tad es pāreju no vienas adreses vietas uz citu.Nez, ja es esmu nepareizi ...
any1 Vai plz īsas man pareizā secībā, lai pārsūtītu datus starp manu PIC18F452 UC un CS8900A 16-bitu režīmā?Īss soli pa solim palīdz man, un tas būtu daudz appreciated.Tā kā es esmu ļoti sajaukt tagad.Paldies every1 iepriekš.