Palīdzība vajadzīga vienkāršu PCB uz LM3875 bāzes pastiprinātāju.

S

spasticteapot

Guest
Lai būtu pavisam godīgi, es esmu diezgan jauns, lai elektroniskās dizainu.Es vidusskolā, un tiem ir ierobežota piekļuve, lai palīdzētu, tāpēc es skaitlis man vislabāk off jautā par publisku forumu.
Es meklēju, lai izveidotu LM3875 bāzes pastiprinātāju, izmantojot lēti, augstas precizitātes detaļas.Es, izmantojot galvenokārt Vishay / Dale metāla folijas rezistori, jo viņi ir lēti un availible no Mouser, papildus kam ir 1% pielaide attiecībā uz lielāko daļu.
Esmu paredzētas šādas divpusējas PCB.Tas ir diezgan mazs, un ir paredzēts, jā daudz labas kvalitātes zudumu (tas ir audio pastiprinātāju), ir saistīts ar gara, netīrs pēdas.Arī 33 $ dubultā novietotās PCB no Olimex saņems man 12, ne slikts darījums vispār.

Kreisajā pusē, jums vajadzētu redzēt -, G , OG, un O. "-", "G" un " " ir elektroenerģijas padeves izejvielas, man ir neregulēta 300W PSU, lai darbinātu divus pastiprinātāja moduļi ar lielu skaitu kondensatoru uz tiem."OG" ir izejas zemi, un "O" ir izeja uz skaļruni.(Jā, runātājs zemes un vara uz zemes ir savienoti).

Labajā pusē ir E $ 1 un E $ 2.E $ 1 ir ievadi, un E 2 $ ir ieejas zemes.No tā, ko esmu dzirdējis, garu, tievu PCB izsekot saistīts ar "zvaigžņu" pamats ir laba ideja, tomēr šie cilvēki ir arī sarežģīta recipies par runātāja laku, tāpēc es visu, ko viņi saka, ar graudiņu sāls.

Kondensatori ir 100uf, bet ir arī 2 12000 UF kondensatoru uz katru pusi no jaudas pamats barošanas.Tas būtu daudz par diviem ~ 30W pastiprinātāji.

Domas?

Es domāju, ka savienojums starp E2 (ievade augsnē) un OG (izejas pamats), var radīt dažas problēmas ..
Lai iegūtu vislabākos rezultātus tikai iesniegt vienu kopēju iezemētās plates - viens vesels slānis ..

Sveicieni,
IanP

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back