Palīdzība vajadzīga PIC MCU

L

LoyC

Guest
var kāds parādiet man to, kā uzrakstīt programmu, kas: (i) ir 4 ievadīšana 5V, 4 dažādas piespraudes (Let's say PORTA) ar slēdžiem uz visiem no tiem. (Ii) ieejas kontroles's 4 izejas (Let's say PORTB) (ii) jauda pārslēgšanas katru reizi 5V ir pievienots (preses slēdzi reizi = 1, nospiediet slēdzi 2. Laikā = 0).

Kāpēc jums ir nepieciešams microcontoller šādas uzdevumu? quad D tipa flip-flop + invertoru vai vienkārši JK tipa flip-flop darbotos pats, kā arī. Šie IC var atrast tautas 7400 un 4000 ģimeņu

Kāpēc jums ir nepieciešams microcontoller šādas uzdevumu? quad D tipa flip-flop + invertoru vai vienkārši JK tipa flip-flop darbotos pats, kā arī. Šie IC var atrast tautas 7400 un 4000 ģimenēm
Tas ir tāpēc, ka manu projektu prasības [COLOR = "Silver"] [size = 1. ]---------- Post pievienotā 10:37 ---------- Previous post bija 08:55 ----------[/SIZE] [/color]
hi kādā valodā jūs vēlaties, lai programmu? ml
C valodā mate!

hi, ja tas ir c, tas ir viegli vienkārši inicializācijas daļas, piemēram, konfigurēt tapas kā ieejas un izejas, ja (input1 == 1) {output1 ^ = 1;} nodot gadījumā kavējums starp lasījumā slēdži, lai izvairītos no de-bounsing tas ir ok? ml

hi, ja tas ir c, tas ir viegli vienkārši inicializācijas daļas, piemēram, konfigurēt tapas kā ieejas un izejas, ja (input1 == 1) {output1 ^ = 1;} nodot gadījumā kavējums starp lasījumā slēdži, lai izvairītos no de -bounsing tas ir ok? ml
Mate, es domāju, ka u got it wrong ar to, ko es domāju. Man vajag to pašu ieguldījumu 1, lai sniegtu 2 izejas. Shematiska diagramma ir šādas: http://www.edaboard.com/attachments/...568-tx_mcu-jpg , kur p1.0, 1.1,1.2,1.3 un p3.0 ir izlaides pins (teikt PORTA no MCU). Bet ieejas, es plānoju izmantot 5V savienots ar 4 ieejas (teikt PORTB), starp tām ir spiedpogas. Augsts stāvoklis, 1 par ieguldījumu kļūs par p1.0 un p3.0 kad spiedpogas ir uzstāja vienu reizi. Otrais spiediet kļūs par p3.0 bet p1.0 tiks ieslēgts. Tas pats ar 3 citiem līdzekļiem, katrs ir paredzēta, lai ieslēgtu p1.1, 1.2 un 1.3. Btw, thx par mēģinājumu HEP!

hi es domāju, ka i got to, ko jūs teicāt, es ievietojis programmas daļu, kas ietver ideju, rakstot uz pārējo es domāju, ka jūs varat aizpildīt veidlapas, ko jūs vēlaties? tu gribi rakstīt visu kodu? ml

hi es domāju, ka i got to, ko jūs teicāt, es ievietojis programmas daļu, kas ietver ideju, rakstot uz pārējo es domāju, ka jūs varat aizpildīt veidlapas, ko jūs vēlaties? tu gribi rakstīt visu kodu? ml
sry mate, es tikai got sajaukt ar savu kodu ... nono, protams, es nevēlos visu kodu. Anyway, thx.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back