Palīdzība vajadzīga PC kontrolē bezvadu ziņojumu dēļa USART

S

stalk3r21

Guest
Hey guys, es esmu dara projektu par bezvadu dēļa, un mani kodi ir montāžas valodā 1. Bezvadu modulis ir ZigBee, un tas ir no datora uz PIC, 2. Displejs ir punktmatricas un dati tiks ņemti no EEPROM ir redzams 3. Tikai viens veids, komunikāciju, izmantojot USART no Zigbee 4 PIC6f628A. PIC saņems jaunus datus ikreiz, kad pieejami ZigBee un uzglabāt 5 EEPROM. PC būs sūtīt datus, izmantojot ZigBee raidītāja uz uztvērēju. Tātad, pašlaik man rādāmās vienības darbu un visu, un var parādīt 128 rakstzīmes. Kuras visas ir iepriekš iekrauj EEPROM. Man ir problēmas ar komunikāciju daļu. Kā es varu izmantot USART saņemt datu virkni un uzglabāt vienā EEPROM baitu laikā? Plus es nevēlos darīt vēlēšanu metodi. Attached ir to kodu ka es esmu rakstījis. 1. Jauns + jauna tabula failu strādā naudas sodu un man ir nepieciešams, lai iegultu USART tās daļu 2 tajā. Usart RC fails ir viens esmu rakstījis secīgiem sakariem ar ZigBee. Kods ir jāstrādā kā: Parādīts, kas datus no EEPROM un kad jauni dati ir saņemti, tā veiks to un glabāt uz EEPROM un pēc tam sākt rādīt visu no jauna. Lūdzu, palīdziet. Paldies

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back