Palīdzība: Vai kāds man pateikt par WLAN Analyzer Porviders

B

BigDogBear

Guest
Sveiki, visi, Mūsu kompānija vēlas iegādāties kādu WLAN analizatori, lai pārbaudītu WLAN moduli par mobilo tālruni, un man bija piešķirts darīt tirgum scam darbu, līdz šim es tikai konstatēja trīs veidu WLAN analizators: Agilent 4010A, ANRITSU 8860B un litePoint IQFlex , lai padarītu plašāku comparasion un atlasi, mums ir nepieciešama informācija par citām WLAN analizatori, var jebkura struktūra man palīdzēt? Paldies jau iepriekš!

Paldies, aizmirsu enphasis, ka mums vienkārši vajag ananlyzers var veikt RF mērījumi, kas standartu prasībām, lai tie, plaukstdatoriem, vai tiem var tikai testa protokols nav piemēroti. Rohde-Schwarz nav īpašas WLAN analizatoru, es uzzināju, ka no to pārdošanas inženieris, un tāpēc tas willtek. [Size = 2] [color = # 999.999] Pievienots pēc 3 minūtēm: [/color] [/size] Vēl viens punkts, WLAN moduli, ko lieto mūsu mobilais tālrunis ir balstīta uz 802.11b / g, no ROHDE-SCHWARZ FSP-K90 ir firmware 802.11a / g, un tas ir jālieto ar signālu analizatoru, kas varbūt ļoti dārgas; Willtek tikai Handheld Spectrum Analyzer. Anyway, Paldies ggg_lp. un darīt citas draugi man informāciju? Paldies jums visiem!

Paldies ggg_lp, bet atkal tie nav, ko mēs meklējam, patiesībā mēs esam arī pamanījuši šiem instrumentiem, tie ir rokas un lietot kā protokolu analīzes / atkļūdot. tā joprojām neatbilst mūsu prasībām. Paldies!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back