Palīdzība: uz zemes gabala gm * ro vs VDS līkne ar kadence?

Atvainojiet, bet pavediens nepaskaidro, kā uz zemes gabala to ar kadence

Hi afujian, Vispirms jūs uzstāsies dc sweep par Vds.Then no ADE L vidi jums būs piekļuve top menu un atrast rezultāti Browser. (Tools -> Rezultāti Browser) No šejienes jūs varat gabals līknes gm vs VDS un GDS vs VDS neatkarīgi, kur GDS = 1/ro.After, ka jums būs tiem zemes gabaliem dažādos viļņu logu un atveriet kalkulators un sadalīt them.For piemēram, tiesības klikšķi un īpašības, uz zemes gabala, jūs redzēt savu nosaukumu, teiksim wave11 vai tamlīdzīgi, un wave30 citu zemes gabalu kaut ko, tad kalkulators jums ir taisnība: wave11/wave30 un nospiediet gabals pogas, lai redzētu vēlamo rezultātu. Pirms visu šo varbūt jums vajadzētu izveidot failu, piemēram, ka es aprakstīt šo pavedienu http://www.edaboard.com/thread186018.html # post778216 , kas saglabā dc darba punkta. Ceru, ka iepriekš atbildējis uz jūsu jautājumu. Regards, Jimito13

Jimito13 Hi, jūsu metode izklausās lieliski, bet kad es labo pogu noklikšķiniet uz 2 līknes, nebija nekādu īpašumu izvēli, pielikums tiek reslut.In kalkulatoru, es rakstu (NM0: gm) / (NM0: GDS) un zemes gabala, bet neizdevās, un kļūdas ziņojums nāk out.so, kas ir nepareizi ????[ COLOR = "Silver"] [SIZE = 1 ]---------- Post pievieno 15:10 ----- ----- Iepriekšējais post bija 15:09 ----------[/SIZE] [/color]
97_1287673725_thumb.jpg
[/url] [/IMG]

Nu labo pogu noklikšķiniet varbūt nav pareizais rīcības .. neatceros labi, bet rīkojieties šādi: divreiz uzklikšķiniet uz 1. gabals un jūs redzēsiet vārdu tur, darīt to pašu attiecībā uz otro zemes gabalu un, visbeidzot, sadalīt šo kalkulators . kļūda joprojām pastāv? Ja jā post to ar screenshot vai rakstīt ziņu, ka jūs redzēt. Būtu jauki pēc sākotnējās kļūdas, kas jums radušās, varbūt i var jums palīdzēt labāk, ja es redzu kļūdas ziņojumu.

hi jimito13, divreiz uzklikšķiniet ir pareizā darbībā, un kļūdas ziņojums tiek parādīts attēlā, esmu mēģinājis daudzas izpausmes ar dažādām formām, tāpat kā (gm) / (GDS) vai getData (gm) / getData (GDS), bet kļūda joprojām pastāv! Šķiet, ka kalkulators var apstrādāt tikai vienu curver vienu reizi. [Url = http://images.elektroda.net/95_1287742611.jpg]
95_1287742611_thumb.jpg
[/url]

Vai esat mēģinājuši izveidot failu es ierosināju jums iepriekš, ka ietaupa dc darbības point?

Vai esat mēģinājuši izveidot failu es ierosināju jums iepriekš, ka ietaupa dc darbības punktu
jā, protams, dc op punkts ir rezultāts pārlūkā .:-(. es rakstu? "glābt NM0: oppoint", nevis "save * sigtype = visu" in failu, bet tiem vajadzētu būt tāda pati ietekme, ne?

Sintakse es ierosināju jums ietaupa darbības punktu visiem jūsu shematisks komponenti, jūsu sintaksi ietaupa darbības punktu tikai NM0 component.This ir atšķirība, bet neietekmē vārda, kuru vēlaties plot.Honestly i nevar iedomāties, kas notiek nepareizi ar savu setup ... Es atkārtoju procedūru manu setup, un works fine ... Jebkurā gadījumā, pareiza sintakse skicēšanai šī frakcija ir: getData ("NM0: GM" rezultāta "DC-DC? ") / getData (" NM0 "? rezultāts" GDS DC-DC ") vai wave1/wave2 ja tā ir pieejama šādā veidā no attiecīgā zemes gabala īpašības. Ilgu laiku atpakaļ man bija līdzīga problēma, un tā iemesls bija tranzistors ir vārda ... lai mēģinātu mainīt šo nosaukumu, lai teiksim T1 un atkārtojiet procedūru.

Hi, jimito13, jums ir taisnība, es mainīts nosaukums no NM0 līdz N0, un tad es saņēmu atbildi, paldies * _! *

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back