palīdzība uz tehnoloģiju failus, lai izveidotu Synopsys milkyway datu

S

s3034585

Guest
hi guys Es gribu uzzināt dažādus tehnoloģiju failus, kas ir vajadzīgi, lai izveidotu Synopsys milkyway datu bāzi. Pēc ir faili, kas nepieciešami. 1) tehnoloģija fails (. Tf) 2) GDSII faili (. GDS) 3) TDF failus (. TDF) 4) Pad orientāciju atrodas informācija. CFL failā 5) ierobežojumi fails (. SDC), kuri satur datēšanu ierobežojumiem un pulkstenis definīcijas 6) Edif netlist failu (. EAF), kas satur savienojumu informāciju 7) Dizaina datu bāzē failu (. db), kas satur netlist, grafiks un dizaina noteikums ierobežojumus Vēlos uzzināt struktūru šo failu, lai es varētu izveidot savu failu . Ja kāds ir informācija par viņiem vai saitēm jūs varat PLS man pateikt. Tas būs gr8 palīdzība. Paldies jau iepriekš. Tama

u var iegūt vairāk zināšanu par šo no SOLD failiem. ja u ir pārdevis, tad iet Throu to.

Hi Arunragavan Paldies par Jūsu atbildi. I dont zināt, ko pārdod varat PLS man pastāstīt par to. Paldies jau iepriekš Tama

PĀRDOTS ir Synopsys Online dokumentācija. Uzzināt jūsu uzņēmuma SiteID un reģistrēties solvnet.synopsys.com. Jūs varat atrast dokumentāciju tiešsaistē pēc ielogošanās solvnet vai lejupielādēt visu saišķis Synopsys ftp

PĀRDOTS satur visu informāciju par instrumentiem Synopsys un labs padoms par dizainu. labāk u jāizlasa PĀRDOTO materiālus. login in Synopsys ftp un saņemt SOLD. par pieteikšanās u jāprasa pērn saistītā uzņēmuma pasta id to reģistrēt.

tf definēt tehnoloģiju info par procesu U izmantojot. atgādina metāla slāņiem, res, vāciņš, piķa un tā tālāk, pārāk daudz ko teikt, skatiet failu nodrošināt ar Astro guide. gdsii ir binārs formāts, kas saglabā izkārtojumu info. u izmanto šo formātu tapeout ur mikroshēmu parasti. Izmantojot gdsii, u var radīt sīki šūnu skatu milkyway. db ir Synopsys īpašs formāts. u var uzglabāt dizains šajā formātā, un tranform Lib DB formātā. SDC ir ierobežojums fails, kas parasti ietver pulksteni specifikācija, multicycle ceļa definīciju un kādu citu dizaina ierobežojumu, ja u zināt sintēzi, u know, ka. Edif ir netlist formātā.

faktiski u var google sākot no zvejas tīkla līdz get pārdots! labu veiksmi!

Hi guys Paldies par jūsu info .. Jūs varat PLS man pateikt, kur es varu saņemt izpētīt struktūru šo failu, lai palīdz man izprast tos. Paldies jau iepriekš Tama [size = 2] [color = # 999.999] Pievienots pēc 0 sekundes: [/color] [/size] Hi guys Paldies par info .. Jūs varat PLS man pateikt, kur es varu saņemt izpētīt struktūru šo failu, lai palīdz man izprast tos. Paldies jau iepriekš Tama

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back