palīdzība uz ARM

G

girish_wabale

Guest
Es gribu, lai saglabātu dažas skaņas klipus ROM un atskaņot to atkarībā no situācijas Šie klipi ir mp3 formātā izveidotas, izmantojot datoru, PLZ man pastāstīt, kā pārsūtīt mp3 failu no datora uz ROM mērķa device.And kā to atšifrēt to, lai spēlētu? Vai kāds ARM piemērota ierīce dekodēšanas mp3? Lūdzu guide me Thanx iepriekš

Čau Varat izmantot IAP api programmas datu faila ARM {philips LPC21xx} ierīce Jums būs nepieciešams daudz atmiņas, ja jūs vēlaties, lai atskaņotu dziesmas Te ir MP3 atšifrēt kodu C valodā - nav testēts ar mani, Jums būs nepieciešams, lai darbinātu ARM ierīci pilnu ātrumu {60 MHz} izmantot LPC2138 - ir D-> A uz kuģa pārveidotājs Lūdzu, pasakiet man, vai kods darbojas Visu labāko Bobi

Kā uzglabāt MP3 EPROM. Es vēlos sīkāk Literatūrā arī!

Hi Jums ir nepieciešams konvertēt MP3 failu neapstrādātu hex datus, izmantojot hex redaktoru vai dadiceted programmatūra Visu labāko Bobi

Hi Jums vajadzētu izmantot Ke * il programmatūru, jo thay ir pieteikumu piezīme + pirmkoda spēļu skaņu, izmantojot ARM LPC21xx mikro Ps jūs varat lejupielādēt izmēģinājuma verision no turienes vietas Visu labāko Bobi

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back