Palīdzība raj.

M

muruga86

Guest
var kāds palīdzēt man par Atmel Atemga mikro I / O virziena izvēle

tas ir trīs reģistri, ko sauc PORTx, DDRx, PINx reģistrus vienu ostu.

Es tikai vēlos, lai pārvērstu ieejas ostā izejas ostā.Vai man ir deaktiviz pullup rezistoru konvertēšanas laikā.un tie neierīkota arī saka, ka pagaidu pasākumu, lai pārvērstu no ieejas līdz izejas zems.

ir PORTx reģistrs lasāma, ja readed kāds tas ir.vai tikai PINx reģistriem būtu jāizmanto, lai lasītu ieejas

i izmanto Pic tml pirms kur tikko es izmantošu TRIS reģistrus, lai pārveidotu no ieejas līdz izejas ............INB vienu instriuction.kāds man palīdzēt, paldies jau iepriekš

Princips ir vienkāršs
priekšnodokļa, kas DDRx un PORTx priekšnodokļa ar vai bez pull ups.
Lai izlasītu ievades loģikas līmenī, lasīt PINx reģistrā.
Produkciju, kas DDRx par produkciju un rakstīt PORTx līmeni, kas jums ir nepieciešams pie izejas.
Jūs varat izlasīt PORTx reģistrā un jūs saņemsiet reģistru valsts izejas.

Sargieties no nākamā pārskatu izrakstu no datu lapas
Ostas pins ir tri-teikts kad RESET stāvoklis kļūst aktīvs, pat ja neviens pulksteņi darbojas.Ja pārslēgšanās starp:tri-state (DDxn, PORTxn) = 0b00unprodukcijas augstu (DDxn, PORTxn) = 0b11starpposma valsts vai nu:pull-up iespējota (DDxn, PORTxn) = 0b01vaiprodukcijas ar zemu (DDxn, PORTxn) = 0b10MUSTOCCUR
Parasti, pull-up iespējots stāvoklis ir pilnībā pieņemams, jo augstas impedant videnetiks paziņojums starpību starp spēcīgu augstu vadītājam un pull-up.Ja tas tā nav, rociņa bitu SFIOR reģistrā var iestatīt, lai atspējotu visas pull-ups visās ostās.Pārslēgšanās starp ieejas ar pull-up un produkcijas ar zemu rada pati problēma.Lietotājam ir jāizmanto vai nu:tri-state (DDxn, PORTxn) = 0b00vaiprodukcijas augstu valsts (DDxn, PORTxn) = 0b11kā starpposma soli.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back