Palīdzība nepieciešama programmēšana ext eeprom

S

Sophi

Guest
Hi-es esmu, izmantojot PonyProg un JDM programmētājs, lai programma EEPROM 24LC128. PIC tur vadītāju. Failu, kurš ievietots eeprom ir wav pārvērš hex datu failu, aptuveni 1000 līnijas cipariem. Kad es ielādēt failu programmā bufera tas parāda trīs kolonnas, no kreisās uz labo, brūns / sarkans, kas ir ierīces adrese, pa vidu kaut ko ne jausmas, ko šīs (šķiet, ir hex) numurus, un visu veidu tiesības ir manu failu. Vai kāds zina, ko šie vidū skaitļi ir? No PonyProg dokumentācija to sauc Flash Memory. Bet tas ir EEPROM, ne flash! Man ir vēl viens diezgan nefunkcionālu programmētājs, un es redzu vienu un to pašu bufera. Arī šīs vidus skaits, šķiet, ir tikai numurus faktiski nokļūst manā eeprom ... jo, kad es lasīt eeprom uz LCD, ka tas, ko es redzu. Kā es varu saņemt savu failu atmiņas mikroshēmu? : Cry: Sophi

Vidū skaitļi ir Hex dati. šie ir parādīti baits (2 cipari) laikā. Piemēram, 00 40 6E BD ir 4 baiti datus.

Paldies Bet kur tad ir tas hex dati nāk no? Tā nav mana failu. Vai tā ir kāda cita versija manu failu? Sophi

I havent izmanto PonyProg bet lielākā daļa programmētāji ir vienādi. Kad redzat bufera 3 kolonnas, jo tas Adrese - Hex Data --- ASCII datu 000.000 00 00 04 06 .. ... AJ87ds HEX datu un ASCII dati ir faktiski paši dati, ko veido 2 dažādos formātos. Jums vajadzētu būt iespējai rediģēt jebkuru no kolonnās 2 vai 3 datu. Kad jūs pievienojat failu, tai vajadzētu parādīt, šajos 2 kolonnās. Mēģiniet ielādēšanas teksta faila uz bufera, un tai vajadzētu parādīt, 3 kolonnu kā lasāma teksta. Kad jūs programmā 24LC128, datus vajadzētu get brūnināts uz mikroshēmu. Dažreiz jums ir izdzēst mikroshēmu pirms reporgramming to. Redzēt, ja Jums ir programmēšanas iespējām, kas pareizi.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back