Palīdzība nepieciešama, imitē Switched Kondensatoru circuit

D

dexter_ex_2ks

Guest
Sveiki, es sastāvā Kopsavilkumam in Vituoso ar 2 TG (4 tranzistors visos), šie transmission vārti ir virknē savienots (no in to out).Un, starp tām, es novietotas a kondensators, ļauj teikt 10pF (vai 50pF) uz zemes.Komutatoriem virza no valstīm,
kas nav pārklāšanās ģenerators (ar 2 "vpluse" avotiem, katru no tiem, T = 5ns periodā).Visiem ir ok.No produkcijas I novietot a "vcvs" (spriegums-kontrolētā sprieguma avots), un no izejas no "vcvs" atrodas citā slēdzi, un pēc tam, kad, ka kondensators uz zemes, lai izveidotu zinātnes
un H.
Es zinu, tas būs LowPass filtrs 1 / (Rcapechiv. * CAPtognd);
Mani jautājumi ir šādi:
1) par PSS, ko es varu darīt ar ieguldījumu, kas ir uz zemes?(par periodu es noteikti 5ns, raganu ir ilgāk par vienu vsourse, kas nav pārklāšanās ģenerators), un to, kas vēl man ir noteiktajā PSS logu (es domāju, kaut ko līdzīgu maxsideband).
Esmu iepazinies ar "imitē SC Filtrē ar SpectreRF no Designers Guide", bet man nav saprotams, pārāk daudz.
Kas man jādara tālāk, lai modelētu ir PAC, par filtru.
Es nezinu, kā ievadījuši Verilog-A modulis (tiks precizētu S & H no rakstā minēts iepriekš, shematisks un lai modelētu)
Tātad, kas man nepieciešama, lai plece in PSS logu?Vai jums guide me?Thanks in advance.

DivX TV to hub, który udostępnia wiele kanałów i usług internetowych w kompatybilnych urządzeniach. Pierwszymi odtwarzaczami, które skorzystają z możliwości jakie oferuje DivX TV będą najnowsze urządzenia Blu-ray firmy LG. Nową funkcjonalność wprowadza firmware BD.8.31.317.C dla playerów serii BD550/BD570/BD590. Dzięki … <a href="http://www.frazpc.pl/aktualnosci/576491,DivX-TV:-kolejna-odsona-telewizyjno-internetowej-wojny-o-serca-i-umysy-uytkownikw.html">Continue reading <span class="meta-nav">→</span></a>

Read more...

Var šīs diskusijas var palīdzēt Jums:
ftopic340552.html
http://www.cadence.com/Community/blogs/rf/archive/2009/02/09/shhhhh-spectrerf-tutorials-and-appnotes-one-of-our-best-kept-secrets.aspx

Komutācijas kondensatori circuit varat mēģināt NL5 simulators.Tas bija paredzētas SMPS, ar jebkādu komutācijas ķēdes prātā.Te ir screenshot of simple shematisks.

Pateicība,
Alexei.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back