palīdzība motociklu rpm ierobežotājs

Y

yougarage

Guest
sveiki es esmu jauns uz šo forumu un tiešām patīk i! Es ceru, ka šī ir īstā vieta, lai atrastu atbildi uz savu jautājumu ... Es esmu padarot rpm ierobežotājs manu motociklu. tas ir darbs šādā veidā: ja rpm iet pa thresold es noteikti, ķēde "samazināt" piegādes nāk no motora un dodas uz aizdedzi coil.You var redzēt shēma attēlu. Mikrokontrolleru daļas darbojas labi (es esmu, izmantojot Arduino Nano), to pienācīgi get rpm un izraisīt Optocoupler, bet dažreiz dzinējs turpina darboties, arī tad, ja shēma ir "samazināt stāvoklī". Es domāju, tas varētu būt mikrokontrolleru problēma, tāpēc es savienots vienkārša slēdža šīs pilnvaras Optocoupler, kad es nospiediet to, bet notiek pašu! Es arī pamanīju, ka ja es likvidētu R14 motora coninue darbojas bez problēmām ... Es gribēju šo izkārtojumu veida ir self powered parasti slēgts design.I vēlējās izvairīties Optocoupler ir "ON" visu laiku motors darbojas. Es nezinu, ja tas ķēžu konstrukcijas varētu būt taisnība ... es domāju, ka tā varētu būt problēma, ko induktīvu slodzi (aizdedzes spoles) ... [Url = http://images.elektroda.net/93_1302687787.jpg]
93_1302687787_thumb.jpg
[/url]

Kad augstsprieguma parādās magneto, daži no tā ir ievadīts, ko veic iekšējā capaitance SCR vārti, jo diodes D14 un 15 ir augsta pretestība tām un SCR pašu sliekšņa. Es neesmu pārliecināts, ka jums ir nepieciešams tos mainīt spriegumu vienā vārtiem faktiski nospriegotu priekšu voltu kritums, no otras puses. Jums nepieciešams zemu avota pretestības avots, lai pašreizējais no kapacitāti plūsmas ārpus SCR vai jūs varētu izmēģināt un nodot nedaudz ārējo kapacitātes vārti uz zemes, nevis - Tas ierobežos jūsu apgriezieniem anyway :) Frank

paldies par profesionālu atbildi! Es mēģināšu šādā veidā, un ļaujiet jūs zināt!

Es to izmēģināju dažas eksperimenti, bet ne ar šo setup veiksmi ... Tad es atklāju šo piemēru internetā, et voila tas strādā perfekti!
71_1303390248.gif
, tāpēc es mainīta shematisks šādā veidā
1_1303390660.gif
un tas, ko man ir nepieciešams. kad es jauda Optocoupler LED motoru izslēgt Tagad es gribētu saprast, kā šo setup darbojas ... tas ir kopīgas, lai savienotu vārtus SCR kopā? Es nekad neesmu redzējis šo dizainu ... varētu šo darbu uz 12 voltu vai es būtu jāpielāgo rezistori? thanks a lot!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back