Y
yougarage
Guest
sveiki es esmu jauns uz šo forumu un tiešām patīk i! Es ceru, ka šī ir īstā vieta, lai atrastu atbildi uz savu jautājumu ... Es esmu padarot rpm ierobežotājs manu motociklu. tas ir darbs šādā veidā: ja rpm iet pa thresold es noteikti, ķēde "samazināt" piegādes nāk no motora un dodas uz aizdedzi coil.You var redzēt shēma attēlu. Mikrokontrolleru daļas darbojas labi (es esmu, izmantojot Arduino Nano), to pienācīgi get rpm un izraisīt Optocoupler, bet dažreiz dzinējs turpina darboties, arī tad, ja shēma ir "samazināt stāvoklī". Es domāju, tas varētu būt mikrokontrolleru problēma, tāpēc es savienots vienkārša slēdža šīs pilnvaras Optocoupler, kad es nospiediet to, bet notiek pašu! Es arī pamanīju, ka ja es likvidētu R14 motora coninue darbojas bez problēmām ... Es gribēju šo izkārtojumu veida ir self powered parasti slēgts design.I vēlējās izvairīties Optocoupler ir "ON" visu laiku motors darbojas. Es nezinu, ja tas ķēžu konstrukcijas varētu būt taisnība ... es domāju, ka tā varētu būt problēma, ko induktīvu slodzi (aizdedzes spoles) ... [Url = http://images.elektroda.net/93_1302687787.jpg]
[/url]