Palīdzība IE3D

S

sbhalerao

Guest
Hi to all,
Es pašlaik nodarbojas ar dizainu salocīts PATCH antenas, izmantojot IE3D.Es pastāvīgi atsaucoties uz palīdzību manual ...Es jūtos tā labi uzrakstīts, bet man nebija iespējams atrast veidu, kā iekļūt barības punktā impedance of hte antenas ..I guess IE3D pieņem, ka tas ir 50 omi, bet es esmu ieinteresēts pēc konstrukcijas ir nedaudz augstāka impedance (teiksim - 100 ohms) ..Vai kāds norāda uz to, kā es varētu od tas?Būtu lieliski, ja Jian varētu atbildēt uz šo ..
Pateikties visiem iepriekš ..
Shantanu Bhalerao,
NIT Nagpur,
Indija.

Par bezgalīgo GND un substrāts

1.Jums nepieciešams mainīt pieslēguma diametrs saskaņā ar prasībām.
2.Mainīt barību impedance līdz 100 Modua

Par ierobežots GND un substrāts tikai vērst visu barību, tostarp iekšējo un ārējo diriģents coaxial zondi.sbhalerao wrote:

Hi to all,

Es pašlaik nodarbojas ar dizainu salocīts PATCH antenas, izmantojot IE3D.
Es pastāvīgi atsaucoties uz palīdzību manual ...
Es jūtos tā labi uzrakstīts, bet man nebija iespējams atrast veidu, kā iekļūt barības punktā impedance of hte antenas ..
I guess IE3D pieņem, ka tas ir 50 omi, bet es esmu ieinteresēts pēc konstrukcijas ir nedaudz augstāka impedance (teiksim - 100 ohms) ..
Vai kāds norāda uz to, kā es varētu od tas?
Būtu lieliski, ja Jian varētu atbildēt uz šo ..

Pateikties visiem iepriekš ..

Shantanu Bhalerao,

NIT Nagpur,

Indija.

Hi, Shantanu:

Par IE3D, mēs pieņemt 50 ohm normalizācija, lai s-parametri atbilst Touchstone formāts Agilent / EEsof.Transformācijas pamatā ir:

V = SQRT (Zc1) * (a1 b1) = SQRT (Zc2) * (A2 B2)
I = (A1 - B1) / SQRT (ZC1) = (A2 - B2) / SQRT (ZC2)

kur A1 un B1 kategorijas ir pilnais un atstarotais viļņi standartizē līdz Zc1 un A2, B2 pilnais un atstarotais viļņi standartizē līdz Zc2.

Kritērijs formu var pieņemt tikai vienu ZC visām ostām, un tas viens ZC parasti ir 50 omu.Kad mēs vispārinātā s-parametru normalizētas uz ostu impedance, mums atkal normalizējies to 50 omus.Akadēmiskās cilvēki, šis normalizācija var līdzekļi zudumu precizitāti vai rada zināmu sajukumu.Tomēr tas ir process, rūpniecības cilvēkiem.Padomā par to.Visu mērīšanas iekārtas ir 50 ohm normalizējies.Kad jūs pasākums, kas nav 50 omu, varat mēģināt izmantot dažas converesions un šo reklāmguvumu ietver arī precizitāti jautājums.Arī domāju, ka par tranzistora.Tas nav reāli, lai pārdevējs nodrošinātu s-parametru veida tranzistors katra iespējamā ZC jūs varat izmantot.Izmanto 50 omu standarta padara to daudz vieglāk ražošanas nozarei, pat ja mēs zinām, ka tā var izraisīt nelielu degradējas precizitāte, ja mēs nelietojam pareizi.Sveicieni.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back