Palīdzība ar gmro vs VDS līknes

S

sjamil02

Guest
I did simulāciju diode savienots NMOS, lai iegūtu līkni ft vs gm / Id, Id / (W / L), salīdzinot ar gm / Id un gm / Id vs VOV. Rezultāti izskatās ok. Tomēr man dīvaini līkni, kad man bija simulācijas gmro pret VDS līkni. Lūk, ko es darīju: Man bija vienkārša NMOS dc modelēšana (fiksētā VG = Vt 200 mV un slaucīt VDS 0V-1.8V). Simulācijas tika izdarīts Pspice. Lai saņemtu gmro vs VDS līkne: (1) slīpums 1/ro ir atvasinājums Id vs VDS līkni. (2) gm0 = Id / (vgs-vt), pēc manām simulāciju vgs-vt = 200mV gm = ĢMO * (1 + Lamda * VDS), kur Lamda = 1/ro * Id Lūdzu, pie grafika izskatu un datu ar pielikumu. Ikviens pieredzējis var man palīdzēt sniegt nelielu ieskatu? cheers sj

Stiprinājumā, 7.lpp, atbilde d ir gmro vs VDS līkni, kas ir tāpat kā vilnim tu ielīmēt. Ar spoks simulators, es varu pasākums ro = 1/gds, gm attiecīgi. Es nezinu, vai pētniecība Pspice var darīt to vai ne. Jūs varat arī nodot ee214 lekciju, kas dod dažas spice netlist simulācijas gm / id saistītiem jautājumiem.

Holddreams, Thanks for sharing datiem. Ok, mans simulācijas izskatās pareizs, un ee240 atzīmē pārliecināts, ka. In Pspice Man ir eksportēt simulācijas datus izklājlapā un darīt pēc apstrādes, lai radītu diagrammu. Kādu iemeslu dēļ, izmantotā metode HSpice vai Cadence nestrādāja Pspice. Vēl viens jautājums man ir, lai noteiktu, Ft = gm / CGS + CGD, es saņēmu CGS un CGD vērtību no dc darbības analīze (no dc izejas failu, es paņēmu CGS = cgsov = 0.5f un CGD = cgdov = 0.5f par L = 0.18um un W = 1um). Vai šī metode ir pareiza? cheers sj

Hi, In ee214 lekciju, ft = 1 / (2 * pi) * gm / Cgg, kur Cgg = CGS + CGD + CGB. Jūs varat meklēt ee214 lekciju pārskatīt. Ar laba vēlējumiem, Xianguang [quote = sjamil02] Holddreams, Paldies par dalīšanos datiem. Ok, mans simulācijas izskatās pareizs, un ee240 atzīmē pārliecināts, ka. In Pspice Man ir eksportēt simulācijas datus izklājlapā un darīt pēc apstrādes, lai radītu diagrammu. Kādu iemeslu dēļ, izmantotā metode HSpice vai Cadence nestrādāja Pspice. Vēl viens jautājums man ir, lai noteiktu, Ft = gm / CGS + CGD, es saņēmu CGS un CGD vērtību no dc darbības analīze (no dc izejas failu, es paņēmu CGS = cgsov = 0.5f un CGD = cgdov = 0.5f par L = 0.18um un W = 1um). Vai šī metode ir pareiza? cheers sj [/quote]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back