Palīdzība ar CST: Microstrip Antenna

C

crazy_dude

Guest
Čau

Man ir lai modelētu 10 GHz MS Antenna.
ξ = 4,3 substrāta = 1,6

IE3D atteicās definēt ostu šajā sakot biezuma frekvenču attiecība ir liela.
Tad es mēģināju CST, bet tā izsniegšanas brīdinājuma.

"dažas augstāka pavairošanas veidiem ostā, 1 nav cosidered laikā domēna aprēķinā. Iespējams, ka tas noved pie inacurate enerģijas bilancē. Apsvērt samazināsies ostas lieluma vai samazināt augšējo frekvenču robežu"

Mans jautājums ir, kāpēc es esmu saņemt šo kļūdu?Gan im iegūt rezultātus, cerams, arī atenna resonating uz vēlamo frekvenci.Joprojām esmu ieinteresēts zināt, kāpēc saņemt šo kļūdu.Kā piemēru es izlasīju 10 reizes platums un 5 reizes augums ir labs, lai noteiktu viļņa ostā.Es izmantot mazāk dimensija joprojām i got iepriekš kļūda.Arī es vēlos zināt, kas ir viļņi osta, un kā es varu definēt?In CST man ir nepieciešams veikt pilnīgu seju iesiešana lodziņš, lai definētu to?Es mēģināju google, bet nepalīdzēja daudz.

Hi crazy_dude,

Ja es saprotu pareizi, jūs barības MS antena, izmantojot microstrip.
Parasti, izmēri esat iepriekš jādefinē wg ostas ļoti labi.
(I pieņemam, ka jūs zināt to, kā "acu" ostas teritorijā).:

Bet:Tas ir atkarīgs no ģeometrijas jūsu struktūru.
For example:
1.Ja microstrip barošanas vadā, kas ir iestrādāta metāla plaknei ar atbrīvošanu plaisa, jūsu ports ir iespējams pietiekami liela, lai satraukt coplanar tiešsaistes režīmā (kā tas overlapps malām metāla plaknes).

2.Ja PCB ir vairākas conductive un Dielektriķu slāņi, jūsu ostas overlapps zemāks (vai augstāks) slāņi un excites paralēli plate režīmā.

Izmēģiniet mazāku viļņvada ports, pārklāšanās MS līnijas un zemes ģeometrija vien (pat ja tā nav, kā ieteicis rokasgrāmata).

Labu veiksmi,
P.

Hi, Crazy_dude:

IE3D ļaus jums noteikt ostas.Ja jūs turpināt simulācija, IE3D būtu raža daži jūs rezultātus pat domāju, ka tā nevar garantēt precizitāti.Kad substrāts ir pārāk biezs salīdzinot ar viļņa garumu, tradicionālo mikroviļņu tīklu teorija nedarbosies.Tas ir iemesls brīdinājumu IE3D vai citu programmatūru paketes.Savā ziņā, jums vajadzētu izvairīties no šāda bieza substrāts, jo jūs nevarat iegūt labu un konsekventus rezultātus no tās, jo tās rezultāti ir atkarīgi no daudzām lietām.Tas var būt labs un var slikti atkarībā no tā, kā Jūs savienot šo antenu uz citām jūsu sistēmā.

Sveicieni.

Hi pushhead un Jian
Thanx for help

Jā es lietoju microstrip līnija ielikt barību.
zemes metāla slāņa 20x20x.01 mm
substrātu (ξ = 4.3) 20x20x1.6 mm
Antenas un to barības struktūra ar plānu metāla.Antenas izmērs (9.1x6.5)

Es mēģināju samazināt ostas lielumu, bet tas nāca klajā ar jaunu brīdinājumu, ka x vairākas kritiskās šūnas ir paplašināts, lai pilna izmēra.Un veco brīdinājums par augstākās veids bija arī nāk kopā ar to un pēc tam zināmā mērā ir teicis, ka ostu izmērs ir pārāk mazs, lai modelētu.

Par IE3d jā tā deva brīdinājumu, ka rezultātus var inacurate un imitē.Tagad antena bija paredzēts 10 GHz un rezultātu tas deva bija 9 GHz, kas padara liela atšķirība, un lika man pāreja uz CST.

Es jūtos slikti teikt, taču man diezgan n00b mikroviļņu to var u pateikt man temats ierobežojumu.jebkurš pdf vai saite būs labs, bet pat temats nosaukums tiks naudas, lai es varētu meklēt kādu materiālu grāmatā.
Arī im ļoti interesanti zināt, kādi ir citi parametri, kas ietekmē veiktspēju, izmantojot bieza substrāts.Es patiešām nepieciešama šī lieta.Viss, ko es zinu, ka tā rada virsmas viļņiem un izraisa neīsts starojums.

Jūs varat augšupielādēt ģeometrijas faili (*. mod, *. PAR), vai mayB priekšstatu par antenas izkārtojumu?

Sveicieni,
P.

Čau

Hmm ..Tā strādāja daži kā.Es samazināts tikai augstums no ostas padomu draugs un tā strādāja.Tāpēc mans pēdējās ostas apmērs bija 20X5 mm

Otrā problēma "x vairākas kritiskās šūnas ir paplašināts, lai pilns izmērs" Es atklāju prob bija - kamēr nosaka manu osta Es iedzēru augstums -. 01-5 mm.
Punktu, kas pamanījuši, šeit ir tas, ka es paņēmu zemes plaknē (0 -. 01mm) (biezums ,01) kontā.Un tas bija radīt problēmas.Es nezinu, kāpēc, bet man bija 0-5 un šī problēma tika atrisināta
Es domāju, ka es izlasīju ar roku, ka CDT rūpējas par zemes plaknē.pat ja tā patieso whats kaitējumu, ja es to iekļaut savā ostā?

Hi, Crazy dude: I mēģināja savu antenu IE3D.Tas paredz, rezonanses frekvence ir 10,1 GHz, un ir tuvu tam, kas jums ir paredzēti.Es neesmu pārliecināts, kāpēc jums rezonanse pie 9 GHz.Tiem trūkst dimensiju, varu izmantot ieplūdes dziļums 1,45 mm un barošanas vadā, platums = 1 mm.Pievades vads ir ārpus mala ar 2,55 mm.Attached ir faili.
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams autorizēties, lai skatītu šo pielikumu

Šķiet, ka esmu veco versiju programmatūru.Man ir 10,0 es aiziet un izmēģināt manu lab tur tie ir 11 i hope u izmanto šo vienu.Tā nav atvērts 10.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back