Palīdzība ar bandgap atsauce

G

gsuarez

Guest
Ķēdē ir šādi parametri: Pārbaudīt ķēdes www.ece.uprm.edu/ ~ s988025/pub/bandgap.png Vai = 10 ^ -15 dVbe / dT =-2.2mv / C Temperatūras koeficients 1500ppm / C Voltage koeficients 100ppm / C Es neesmu pārliecināts, kāda ir attiecība starp izejas spriegums (Vref) un temperatūras koeficients un sprieguma koeficientu. Es zinu, ka Vref = Vout un var būt atrasta ar IREF * R2 + Veb4. Tā Veb4 ir Vt * ln (IREF / Vai) = (kt / q) * ln (IREF / Vai) Es varu noteikt šo summu par konkrētu temperatūru, bet ja nav temperatūras un sprieguma koeficientu iederas visu?

tikko izlasīju bandgap atsauce nodaļā Razavi s "dizains analog IC" grāmatu. u saņems laba ideja.

''Vref = Vout un var būt atrasta ar IREF * R2 + Veb4. ''Formula, kas jums ir uzskaitīti, ir tikai viens kārtas temperatūras kompensācija. Vref ietekmēs augstāki temperatūras. tāpēc ir daudz papīru uztrauc augstāk izliekuma kompensāciju samazinātu temperatūras ietekmi. tāpēc jums būs temperatūras koeficientu. tajā pašā laikā, spriegums būs arī infulence jūsu atsauces spriegums, kas ir sprieguma koeficientu. bet, ja jūsu atsauci wroks normālā stāvoklī, gan koeficients nebūs tik liels, kā jūs minēti

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back