Palīdzība Allegro (kā piešķirt neto nosaukumu vara platība)

B

bingjiang99

Guest
Dārgie puiši, es esmu jauns, lai Cadence Allegro (ver. 15,5). Man sāp galva problēmas ar to. Es esmu projektēšana divslāņu klāja (augšējā un apakšējā). Es cenšos likt metāla gabals zonas apakšā (zemes), un es gribu savienot to ar manu ievadi zemes. Es zinu, es esmu, lai piešķirtu neto nosaukumu uz to. Tomēr, es nevaru atrast veidu kā to darīt. Patiesībā es atradu pamācību, kurā noskaidrojās, ka es varu darīt Rediģēt> Mainīt Net. Tomēr, es nevaru atrast šādu izvēlni manā logiem. Es arī pievienots manam failu šeit. Ja jums ir kādi ierosinājumi, lūdzu, let me know. I really appreciate jūsu liels palīdzēt. Paldies,

Hi Izvēlieties savu formu pēc tam tiesības klikšķi un izvēlieties Piešķirt neto nu tipa jūsu neto nosaukumu vai izvēlēties tīklu ar kursoru. Regards, Majnoon

Paldies, Magnoo. I rakstainas out. Man ir sākt ar shēmas ir netlist in PCB redaktors. Es nevaru izveidot Net PCB redaktors tieši, lai gan palīdzību dokuments rāda, man būtu jāspēj to darīt. Varbūt to var izdarīt ar vairāk uzlabotas versija.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back