Palīdzība 1.8V-5.5V 1MHz-20MHz kristāla oscilatoru dizains

• Thread starter hung_wai_ming@hotmail.com
  • Start date
H

hung_wai_ming@hotmail.com

Guest
Čau Man ir vajadzīga neliela palīdzība no kristāla eksperts. Es esmu projektēšana iepriekš minēto kristāla un es izmantoti, 5V ierīci, es izmantoja vienkāršas pārveidotājs ar atgriezeniskās saites rezistoru 800K apkārt, un es varētu būt iegūt visā frekvenču diapazonā, pie sprieguma> 2.5V Tieši zem 2.5V, es atklāju iegūt samazinās līdz

vai arī varat izmēģināt vienu transcondutance ierīci, instend no CMOS invertoru

Es mēģināju vienu NMOS gm skatuves ar strāvas avotu slodzi un mēģināja slīpo NMOS ar dažādu spriegumu ar izmēru attiecība NMOS un pašreizējo iekraušana, tomēr rezultāti nebija labi, lai gan tas izskatās mazliet labāk nekā invertoru pamatā. Jebkuras citas idejas?

tikai gussing bez analīžu dati, mēģiniet izturība>> 800K, varbūt daži Mohm.

hi hung, es domāju, transconductance nav pietiekami liels, tik zemām voltage.You vajadzētu izmantot lielāku W, un tajā pašā laikā izmantot lielāku L. mēģiniet vēlreiz.

[Quote = hung_wai_ming (at) hotmail.com] Es to izmēģināju vienu NMOS gm skatuves ar strāvas avotu slodzi un mēģināja slīpo NMOS ar dažādu spriegumu ar izmēru attiecība NMOS un pašreizējo iekraušana, tomēr rezultāti nebija labs, lai gan tā izskatās mazliet labāk nekā invertoru pamatā. Jebkuras citas idejas [/quote] Kas jūsu līdzekļi "nav labs"? Kāds ir jūsu min atvērta cilpa pieaugums tagad? vai jūs varētu paskaidrot sīkāk? Vai jūs varētu augšupielādēt dažas img?

Hi sviesta Do u domāju, ka tas ir iespējams, izmantojot pārveidotāju, pamatojoties circuit vispirms?

[Quote = hung_wai_ming (at) hotmail.com] Hi sviestazivs Do u domāju, ka tas ir iespējams, izmantojot pārveidotāju, pamatojoties circuit Pirmais [/quote] Jā, invertoru parasti jātiesā, pirmkārt, ja tā var saglabāt? | Negtive-res |> Rs kad 20MHz @ 1.8V un 1MHz@5.5v.

Hi sviesta, es aizstāj 3.3V spice modelis un do simulācijas. Nekas mainīts. XOSC var oscilēt pie 1.8V ar pastiprinājumu> 1. I pārbauda DP un konstatēja, ka Vt ir par 0,6-0.8V uz NMOS / PVO. Attiecībā uz 5V, tas ir 0,8-0.9V, apmēram 0.2V lielāks. Ja mēs aizspriedumiem invertoru, izmantojot 1.8V VCC, tad slīpo punkts 1.8V ir ap 0,9, un izskatās, ka to nevar ieslēgt invertoru efektīvi, ja es izmanto 5V ierīci. Tā vietā, ja es izmantot 3.3V ierīci, ir vairāk starpību šim. Lai gan, izmantojot 5V ierīci, es joprojām domāju, ka palielinot W / L var palīdzēt, bet simulācijas, tas nav, es šaubos, tas ir spice modelis, kas izraisīja šo problēmu. Anyway, es domāju, ka normālā situācijā, man ir jābūt iespējai saņemt XOSC oscilēt pat ar 5V ierīci.

Hi, hung_wai_ming, par teoriju, palielinot W / L var satikties 1.8V gadījumā, bet, ja 5.5V @ 1MHz, iegūt varbūt pārāk daudz, jābūt uzmanīgiem. labu veiksmi!

Hi sviesta, Paldies par jūsu bažas. Noteikti es par to parūpēsies laikā mans simulācijas. Hi xusoso, tikai gribu zināt, kā jums gm jūsu simulācijas?

hi hung, man gm, izmantojot metodi, kas aprakstīta turpmāk dokumentā h ** p: / / www.nxp.com/acrobat_download/applicationnotes/AN97090_1.pdf

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back