Palīdzība ēka 915 MHz oscilatoru un pastiprinātājs

B

Bry

Guest
Hi all, thanks for looking.Lūk Newbie jautājumu.Man vajag izveidot oscilatoru un nav ne jausmas par to, kas ir labākais veids, kā to darīt.Tā ir pirmā daļa no projekta, ka es daru un es ceru, lai iegūtu labu signālu.Es zinu, būs nepieciešams pastiprinātājs šim arī tāpēc, ka man ir izstarot 915 MHz no antenas arī.Thanks for your help.

Izmantojiet VCO realizēt, tad ti / maxim / reklāmas ir tik augstas frekvences pastiprinātājs

http://www.maxim-ic.com/quick_view2.cfm?qv_pk=2061
Iet uz šo vietni, lūdziet par paraugu, darīt savu dizainu, pārbaudiet izejas līmeņa, un, ja ir nepieciešams īstenot pastiprinātājs.Piesargāties tas ir VCO un biežums nav ļoti stabila, ja nav daļa no PLL.
Ja jūs meklējat stabils LO, lētākais veids ir sākt no kvarca frekvenci (ex 101.666MHz) un to reizināšanas līdz 915MHz.
sveicieni

nav, tad tagad lētākais veids ir izmantot kaut ko līdzīgu www.chipcon.com vai viens no Ziemeļvalstu VLSI, MICREL vai Silicon Labs produktus.

Šķīdumi, kas minēti iepriekš, lai Transceivers vai raidītāju, ka vismaz procesora vai mikrokontrolera programmas izstrādē.Tas nozīmē vairāk naudas.

Paldies par atbildēm, es domāju, ka es mēģiniet izmantot VCO un redzētu, vai tas ir pietiekami stabilas.Vai, izmantojot kristāla un reizinot būt stabils, un kā tas i do that?Paldies visiem palīdzēt.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back