palīdzēt

M

MK28

Guest
Esmu desigend LNA uz UWB, pamatojoties uz simulācijas i get 16dB peļņu no 3-5GHz, bet, kad man ir mēra mans ieguvums ir 10dB no 3-4GHz, un sāk samazināties, un iet uz 0, 5GHz, es cenšos atrast problēmu varētu tā ..... būt, jo mans saskaņošanas ķēde? varētu tā būt RFC? Es lietoju induktīvo avots degenrtion topoloģiju ... un mans DC ir arī dažādas,,, simulācijas 10.1mA un mērīšanas 10.8mA ..... kas varētu būt iemesls? Lūdzu, palīdziet .......

[Quote = MK28] Es esmu desigend LNA uz UWB, pamatojoties uz simulācijas i get 16dB peļņu no 3-5GHz, bet, kad man ir mēra mans ieguvums ir 10dB no 3-4GHz, un sāk samazināties, un iet uz 0 pie 5GHz , i am mēģina atrast problēmu, tas varētu ..... būt, jo mans saskaņošanas ķēde? varētu tā būt RFC? Es lietoju induktīvo avots degenrtion topoloģiju ... un mans DC ir arī dažādas,,, simulācijas 10.1mA un mērīšanas 10.8mA ..... kas varētu būt iemesls? Lūdzu, palīdziet .......[/quote] Labdien, Jūs neesat minēts par ur tehnolgy ti, laika ziņas ur izmantojot HEMT / MESFET CMOS / BiCMOS, Gain droping līdz 0dB pie 5GHz var jo daudzi reasion, piemēram, parasitics kapacitātes, Inductance . var u minēt apm ur vārtiem biase topoloģiju, ir u izmanto kapacitātes ur nobīdes schame .... let me know .. bye

pirmkārt,,, paldies! i am izmantojot CMOS tehnoloģiju, kas .... i am pievienojot manu slīpo circuit šeit tā tikai mazliet mulsinoši .... joprojām nevarat atrast problēmas ....! ......

[Quote = MK28] pirmkārt,,, paldies! i am izmantojot CMOS tehnoloģiju, kas .... i am pievienojot manu slīpo circuit šeit ...... tā tikai mazliet mulsinoši .... joprojām nevarat atrast problēmas ....![/quote] hi budddy, kāpēc ne u kases pretestība ur aizspriedumiem shēmas ur joslā, noteikti u nāks klajā ar kādu secinājumu ....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back