[palīdzēt] steidzami!

C

ceri

Guest
Sveiki, visiem!
Es gribu dizains 12bit ieslēgts kondensators pastiprinātāju ar šādu specs: 12 bitu, noslēgtā cikla ieguvums ir 10, izlases freqency ir 10MHz, barošanas spriegums ir 3.3V.un elektroenerģijas patēriņš nav ļoti ierobežot.
Man ir vairāki jautājumi:
1) ieslēgt kondensatoru pastiprinātāju, 12 bitu nozīmē ko?
2) Kāda veida opamps varam šo lūgumu?un to, kā izlemt specs par opamps, lai pastiprinātājs strādā labi zem 10MHz izlases freqency?
3) Attiecībā uz paraugu ņemšanu un turiet shēmu, kas ķēdes struktūra ir vislabākā izvēle.Vai es varu izmantot noninverting struktūru realizēt to?

Ļoti liela (aptuveni 90dB), augsta vienība Gain (100MHz vai tā)

ceriņi rakstīja:

Sveiki, visiem!

Es gribu dizains 12bit ieslēgts kondensators pastiprinātāju ar šādu specs: 12 bitu, noslēgtā cikla ieguvums ir 10, izlases freqency ir 10MHz, barošanas spriegums ir 3.3V.
un elektroenerģijas patēriņš nav ļoti ierobežot.

Man ir vairāki jautājumi:

1) ieslēgt kondensatoru pastiprinātāju, 12 bitu nozīmē ko?

2) Kāda veida opamps varam šo lūgumu?
un to, kā izlemt specs par opamps, lai pastiprinātājs strādā labi zem 10MHz izlases freqency?

3) Attiecībā uz paraugu ņemšanu un turiet shēmu, kas ķēdes struktūra ir vislabākā izvēle.
Vai es varu izmantot noninverting struktūru realizēt to?

Paldies sunking un Btrend!2) ===> UGB> 1.664G
===> Ja A0 = 1000 (ti, 60dB), tad ω0> 1.664M rad / s ===> F0> 264 kHz / s

/ *** Saskaņā ar to, ko jūs teicāt, tas amp (A0 = 10000 (80 dB), F0> 26,4 kHz / s) var izpildīt pieprasījumu?

3).S / H ķēdes, β var samazināt līdz 1, tāpēc spec.no OP var atraisīt.
/ *** Atvainojiet, man nav ļoti saprast, kas ir vidējais.Vai jūs varat izskaidrot to skaidrāk?

kuru ķēdes struktūra būtu choosed?tas ir atkarīgs no ur pieteikumu.
/ *** Patiesībā, kad es izmantot novinverting izlases struktūrai un pastiprinātāji (A0 = 10000 (80 dB), F0 = 28 kHz / s), pastiprinātājs var strādāt labi pie visvairāk 2MHz izlases freq.Es nezinu, vai tas ir saistīts ar ierobežojumiem paraugu ņemšanas RK ampēri ķēdē.ja dēļ tālāk, nav neviena liela ātruma ņemšanas tech.realizēt 10MHz izlases freq.?[/ I]

ceriņi rakstīja:

Paldies sunking un Btrend!2) ===> UGB> 1.664G

===> Ja A0 = 1000 (ti, 60dB), tad ω0> 1.664M rad / s ===> F0> 264 kHz / s/ *** Saskaņā ar to, ko jūs teicāt, tas amp (A0 = 10000 (80 dB), F0> 26,4 kHz / s) var izpildīt pieprasījumu?3).
S / H ķēdes, β var samazināt līdz 1, tāpēc spec.
no OP var atraisīt.

/ *** Atvainojiet, man nav ļoti saprast, kas ir vidējais.
Vai jūs varat izskaidrot to skaidrāk?kuru ķēdes struktūra būtu choosed?
tas ir atkarīgs no ur pieteikumu.

/ *** Patiesībā, kad es izmantot novinverting izlases struktūrai un pastiprinātāji (A0 = 10000 (80 dB), F0 = 28 kHz / s), pastiprinātājs var strādāt labi pie visvairāk 2MHz izlases freq.
Es nezinu, vai tas ir saistīts ar ierobežojumiem paraugu ņemšanas RK ampēri ķēdē.
ja dēļ tālāk, nav neviena liela ātruma ņemšanas tech.
realizēt 10MHz izlases freq.?
[/ I]

Es uzskatu, ka jums ir nepieciešams, lai pārbaudītu specifikācijas pirmā.1,6 g nātrija GBP ir liels skaits.Kas tech lietojat?nedara neiespējamu darbu

dear Btrend,
saskaņā ar jūsu euation, ņemot vērā,
Jūs varat izlemt, ko vajadzētu UGB par opamp attiecīgajam precizitāti un paraugu ņemšanas time.but, kā izlemt, kas būtu atvērtas cilpas pieaugums būtu.

bet dārgais Btrend,
No iepriekš minētā vienādojuma, kad jums UGB, lai iegūtu vērtību ω0, jums jau ir uzņēmusies A0 = 1000.Es gribu zināt, kā jūs pieņemt, ka A0 būtu 1000.

Avinash rakstīja:

bet dārgais Btrend,

No iepriekš minētā vienādojuma, kad jums UGB, lai iegūtu vērtību ω0, jums jau ir uzņēmusies A0 = 1000.
Es gribu zināt, kā jūs pieņemt, ka A0 būtu 1000.

noteikšana ir atkarīga no ur piemērošanu,
ar Nyquist likme:
ja ur spec ir 12bit == 4096 == 72.25dB, ur spec.gada Aβ būtu liels par 72.25dB pārvarēt iegūt kļūda (1 / (1 Aβ)), kas ir 20log (1 Aβ)> 72.25dB
ar iztveršanas sigma-delta pieteikuma:
izraisīt "iztveršanas sigma-delta" palielinās SNR ar (N 0,5) * 6 dB par katru divkāršot OSR, tāpēc Aβ prasības var samazināt līdz zemāku vērtību atkarīgs ur izvēli N, un OSR

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back