palīdzēt sinhronizācijas shēma

P

Pankaj waghmare

Guest
Hi,
Es lietoju 8-bitu bināru signālu, kā ievade kas pēc tam tiek sajaukts ar 8-bitu šķietami nejauši izvēlētiem skaits, izmantojot XOR vārti, tad nosūta jaukto signālu, izmantojot stieples saites.Reproducēt oriģinālo signālu, vēl 8-bitu šķietami nejauši numurs (kas ir to pašu secību, ko izmanto raidītāja) ir XORed ar saņemto signālu.Lai iegūtu ieejas signāls no saņemtais signāls, pseido izlases numuru, ko izmanto raidītājs un uztvērējs sānu jārada pašu secību, kas prasa sinhronizācijas.Es neesmu, izmantojot jebkura modulācijas metode, kā es esmu tikai pieprasīt veikt nelielu praktisku un signālu var pārraidīt, izmantojot mazu vadu.
Es gribu dizains sinhronizācijas circuit.How īstenot šo shēmu?Vai u lūdzu man palīdzēt, lai īstenotu šo circuit.I dont zinām, kā īstenot, izmantojot PLL šī ķēde vai izmantojot vai DLL.Can kāds sniegt man diagramma ka šim projektam.Es būšu ļoti thanful.
Paldies
Pankaj.

Lai sinhronizētu jums nosūtīt nemainīgu signālu (visi 0 devēja vai visas 1's ") un pārbaudiet, ka jūs saņemat to pašu signālu.Ja tas nav tas pats signāls, saglabāt tādus pašus 8bit pseido gadījuma skaitli uztvērējā, līdz jums atbilst, un pēc tam pāriet uz nākamo 8bit pseido gadījuma numuru.Ja jums ir sinhronizēti, jūs saņemsiet jaunu spēli.Ja nē, uzturēt faktiskā 8bit numuru līdz nākamās spēles.
Jums būs jānosūta nemainīgu signālu laiks pietiekami, lai sinhronizācija (varbūt garums jūsu šķietami izlases kods).Pēc tam jūs var un BOT un EOT kodi, lai noteiktu sākuma un datu beigas ...
Pēc tam, kad jūs sasniegsiet sinhronizāciju uztvērējs, "desynchronisation" nozīmē sākuma datus, ja saņemtais signāls spēli ar BOT kodu.

Tas ir vienkāršs veids, kā sasniegt sinhronizācijas.

Ja jums ir vajadzīgs arī, lai atgūtu sākotnējo pulksteni, vienkāršākais veids ir izlases ieejas signālu uztvērēja ar lielāku ātrumu, nekā oriģināls pulksteni, un atklāt ievades signāla malām, lai noteiktu labāko paraugu punktu.Pulksteni 4x sākotnējā ir laba vērtība.

Tagad jums ir silts jūsu smadzenes mazliet.Good luck.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back