palīdzēt requst ar LED displejs kuģa

A

adarang

Guest
[Color = red] Sveiki mans aparatūra vadītās disply klāja atrodas aresta failā. un man ir vajadzīga palīdzība, lai veiktu pamata programmu vadīt to. (Jo bascom vai fastavr) var kāds man palīdzēt? paldies . [/color]

Jūs varat dalīties ar diagrammu ar mani, jo es arī dara to pašu projektu. Es, izmantojot pic16f877a un pāriet reģistrēties kontrolēt LED punktmatrica. bet i dont zināt, kā vadīt pāreju reģistra pārcelt tekstu no kolonnas kolonnas. Paldies

cmyew Iesūtīts: 2007 Nov 11 8:09 Post subject: Re: palīdzība requst ar LED displejs kuģa ------------------------------ -------------------------------------------------- Jūs varat dalīties ar diagrammu ar mani, jo es arī dara to pašu projektu. Es, izmantojot pic16f877a un pāriet reģistrēties kontrolēt LED punktmatrica. bet i dont zināt, kā vadīt pāreju reģistra pārcelt tekstu no kolonnas kolonnas. Paldies čau jūs varat lejupielādēt to no šīs TPIC Es augšupielādēju to šajā tēmā. bet es nevaru uzrakstīt programmu tā. onnection diagramma ir ok. u aprunāt lejupielādēt?

Atvainojiet, es aprunāt redzēt tā var būt ir faila tips problēma

Tātad, ko par tiem no mums, kas nav Proteus? Jūs nevēlaties mūsu palīdzību?

Es neesmu gatavojas uzstādīt Proteus, lai pārbaudītu savu problēmu. Tikai pēc shematisks kā gif, png vai pdf

Sorry es neizmantojiet AVR Micro bet skatoties uz to, ka izskatās mazliet pārspīlēti, ja tas ir par voltu metru blueroomelectronics šeit jūs iet citu jautājumu, es vēlētos lūgt ir jūs nevarat rakstīt kodu un jūs vēlaties kāds, kas darīt tas jums? labi, cik daudz jūs esat gatavi maksāt apmēram vienu, mēs visi vēlētos palīdzēt, bet lūgt dažas rakstīt kodu jums ir mazliet aiz vaiga es domāju, kā es lopok pie tā es esmu gatavs palīdzēt citiem, kas vēlas palīdzēt pašiem sev. Jūs esat mēģinājis rakstīt kodu, lai to? wizpic

Dizains ir nepilnīga, nav kolonnas braukšanas tranzistori, nav LED pašreizējo ierobežojot rezistori. 74HC164 var avots 20 par tapu ma, bet visa mikroshēmā var tikai sniegt pavisam 50mA lai jums ir ierobežot pašreizējo vienu pin uz 50/8 vai vienu gaismas diodi 6.25ma. Varētu strādāt simulatorā, bet ne reālajā dzīvē. PS Wizpic lasīt savu personīgo pastu, es esmu jums nosūtīja vēstuli.

hi paldies par ur atbildi. Es gribu yo simulēt to Proteus ne īstajā. var u sūtīt man programmu to plz?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back