palīdzēt projekta gsm tālrunis virziena antenu

B

buhafsaek

Guest
i ir vajadzīga palīdzība, lai izstrādātu antenu izmantot uz GSM tālruni šī antena ir directional ar labāko pieaugumu, lai izveidotu saikni starp atrašanās vietai vidēji 30 km attālumā un ar parasto materiālu jebkādu programmatūru vai papīra, lai to, ka, pateicoties

Aprēķināt vēlamo antenas pastiprinājums ar saikni, budžeta un pēc tam deide kāda antena do u ir nepieciešams izstrādāt. Attiecībā lupīnas

iegūt vidēji 12 - 50 14 DBI omi 2w nominālā GSM diapazonā

Hi, Jūs varat izveidot virziena antenas, lai sasniegtu šo attālumu, un nosūta signālu no tālruņa sasniegs BTS. Nez, ja BTS nosūtīts signāls sasniegs jūsu tālruni, jo BTS nav directional antena šim nolūkam. Droši vien ne. / Pisoiu

JĀ I WANT TO DESIGN virziena antenas to lietot HOME jebkura dokumenta vai programmatūru, lai to IT ESMU ...... MEKLĒŠANA IT HELP

Array 3 x 1 vai 4x1 (atkarībā no tā, cik daudz vienvirziena u vēlaties savu antenu) microstrip antenas .. tas ir viegli būvēt. Ja es esmu visādus prikolus es aizsūtīšu to u ok? Ar laba vēlējumiem Lupīna

4 5 vai 6 mērķis ir ļoti liela antena directional GSM joslu

i ir vajadzīga palīdzība, lai izstrādātu antenu izmantot uz GSM tālruni šī antena ir directional ar labāko pieaugumu, lai izveidotu saikni starp atrašanās vietai vidēji 30 km attālumā un ar parasto materiālu jebkādu programmatūru vai papīra, lai to, ka, pateicoties

Es esmu pievienojot ka es esmu, izmantojot GSM 900MHz, lai veicinātu-up signālu antenu. Tas ir Quagi antena, kas man mazliet lielāku joslas platumu salīdzinot ar standarta Yagi antenu (kas aptver gan TX un RX GSM900 joslas) Uzmanieties GSM jūs nevarat būt vairāk kā 35km tālu no bāzes stacijas (laika Avansa = 63; dēļ biti kavēšanās). vēlējumiem

Lūdzu, ņemiet vērā, ka nav iespējams lauzt attālums pārsniedz 35 km no mobilā GSM dēļ Timing iepriekš tehnikai. Tas ir standarts s ierobežojums. Un tas ir derīgs, ja netiks pagarināts diapazons BTS tiek izmantota (kas ir ļoti reti izmanto ar 2 fiziskās timeslots piešķirts uz vienu savienojuma BTS).

attālums ir vidēji mazāk nekā 30km ir aprēķinu algoritmu? paldies par atbildi

jebkurš cits dokuments vai papīrs par šāda veida Es gaidu dokuments par microstrip antena Varat rediģēt savas iepriekšējās ziņas, nevis rakstot jaunu -. mW

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back