palīdzēt nepieciešama

V

vivek_raj_verma

Guest
hi tur,

I ve encoutered viena problēma, bet plānošanas xilinx FPGA komplektu.Tas parāda kabelis nav savienots.kad man automātiski noteikt kabeļa tas liecina kabelis ir pievienots, bet, kad es saku programma tad atkal saka, ka kabelis isnot saistīts.

kāds gremoklis būt problēma?

palīdzēt, im jauns, lai to.

programmu pirmo reizi.

Vivek

Xilinx ir daudz FPGA komplekti.Kurš no jums ir?

I'm guessing Jūs lietojat Xilinx ISE IMPACT programmatūru un Xilinx Parallel Cable IV.Pareizi?

IETEKME parāda daudz mulsinoši ziņojumiem, kā tas meklē paralēlo portu, USB ports, un JTAG ķēdes.Ja jūs parādīt mums visiem ziņojumiem, varbūt kāds var redzēt, kas notiek nepareizi.

Lūdzu, izmantojiet vairāk aprakstošs ziņojums attiecas par "palīdzību nepieciešams".

Vai jums ir tiesības uz jūsu kuģa?
Cik tīrs ir elektroenerģijas padeves?

paldies,
i Ll būt norīkošanu messeges ko tas dod, un xilinx komplektu informācija drīzumā.

Es domāju, ka tas var rasties, ja Jums nav uzņēmējas admin

Man šo ziņojumu diezgan bieži, bet mana problēma ir galvenokārt saistīts ar JTAG flylead nav savienots pareizi.

vivek_raj_verma rakstīja:

hi tur,I ve encoutered viena problēma, bet plānošanas xilinx FPGA komplektu.
Tas parāda kabelis nav savienots.
kad man automātiski noteikt kabeļa tas liecina kabelis ir pievienots, bet, kad es saku programma tad atkal saka, ka kabelis isnot saistīts.kāds gremoklis būt problēma?palīdzēt, im jauns, lai to.programmu pirmo reizi.Vivek

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back