palīdzēt nepieciešama signāla ilgumu

M

mr_anderson

Guest
Sveiki
es valsts manā problēma vienkāršotā veidā, man ir kvadrātveida signālu (ciparu viens) ar laiku 1 sekundi ieslēgšana un izslēgšana attiecībā uz atpūtas laiku, es vēlos minize platumu šī signāla no 1 sekundi visiem ļoti mazu vērtību, piemēram kā 1 mikrosekundē vai 1 milisekundi, citiem vārdiem sakot, es vēlos vēl vienu signālu ar frekvenci 1 kilogramu Hz vai kādu lielāku vērtību, kas var rasties, ja Hz signāla 1 piemērota, es varu darīt ar aparatūru, es donot vēlas izmantot programmatūra apstrādi.
thank u visu

http://www.edn.com/article/CA45865.html
vai
http://www.wenzel.com/pdffiles/hcmos.pdf

mr_anderson,
Ja es saprotu jūsu jautājumu, jūs vēlaties radīt vienu impulsu regulējama ilgums, ja 1 sec "1" impulsa parādās.Tas ir pareizi?
Sveicieni,
Kral

thank u guys, bet man ir izgudrots vienkāršs ķēdes itz vienkārši un vārtu, un invertora 7408 un 7404, kurā es varētu ievades signālu tieši un vārtu 1 ievades un tad es invertcukura vienā signālu ar 7404 izmantojot kavēšanās sniedz šo vārti, kas ir vismaz 9 nano sekundes, tad rezultāts ir izbaro vārtiem un ieejas 2 Šādā veidā es iegūtu produkciju 9 nano sekundes jebkādā ievades jebkura platuma un es varētu palielināt platumu, izmantojot 3 invertoriem vai 5 paturēt prātā, lai saglabātu to nepāra cuz pat willnot darbu es domāju, tas nodrošina plašu ilgums (tas samazinās 9 nano sekundes no ieejas signālu), tāpēc jebkuras idejas pārskatus komentārus.
Kārlis itz tiesības kā u minēts tas, vēlējumiem
Thank u visu no jauna

Vēsturiski pirmais militārais sakaru bijusi veidā nosūtot / saņemot vienkāršu signālu (bieži slēptas vai kodētā būt unrecognizeable par ienaidnieku).Attiecīgi, pirmo atšķirības taktikas militāro sakaru sauca signālu, bet vienības taktika, kas specializējas šajās saņēma signāla korpusa nosaukumu.Vēlāk Signāliem kļuva ļoti atšķirīgs militāras okupācijas, kas nodarbojas gan ar vispārējiem sakariem metodēm (līdzīgi civilām vajadzībām), nekā ar ieročiem.

Mūsdienu militāristi no informācijas sabiedrības rīcību ļoti intensīva un sarežģīta saziņas darbības katru dienu, izmantojot mūsdienu augsto tehnoloģiju telekomunikācijām un skaitļošanas metodes.Tikai neliela daļa no šiem pasākumiem ir nekavējoties saistīta ar kaujas darbības.Tas ir, kāpēc daži izvēlas terminu "militārais sakaru

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back