Palīdzēt man dizains trauksmes sistēmu

I

ieda

Guest
čau! var kāds man palīdzēt .... Es cenšos darīt trauksmes ķēde .... tas ir, kā tas darbojas: Es gribu, lai uzstādītu noteiktu skaitu par 80 exampe (displejs lietojot LCD @ 7segment displejs), tāpēc, ja mana sistēma pārsniegt 80, signalizācija aktivizēt ... Man joprojām nav izlemt, vai es vēlos izmantot skaļruni vai tikai kā trauksmes izejas LED ... var kāds man palīdzēt .....

izmantot vienu 8 bitu kontrolieris saka 8051. taimeri var uesd par laika skaitīšanas. skaits var tikt noteikts pastāvīgi programmā vai to var mainīt ar tastatūras / DIP slēdzi, ja nepieciešams. u var izmantot LED / buzzer / skaļrunis vai visas no tām kā produkciju .. thats jūsu izvēle ..

kā JOBY teica lietot 8051 kontrolieris, izmantot taimeris, lai radītu nepieciešamo kavēšanās, lieto matricas tastatūru, lai mainītu laiku un parādīt to nu LCD vai 7-segmentu displeju, par kuru jums būs jāizmanto multipleksēšanu metodes Šeit ir saites, kas palīdzēs jums ar kods un saskarsme visām funkcijām, ka u nepieciešama (LCD / 7 seg saskarsme, matricas keyoad sasaistei un izmantojot taimeri): http://www.dnatechindia.com/index....://www.dnatechindia.com/index.php/Tutorials/

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back