palīdzēt, lūdzu par gsm moduli sasaistei ar PLC

E

egypt

Guest
sveiki katru ķermeņa i nepieciešama jūsu centienus manu projektu, ir GSM modulis sasaistei ar PLC gsm modulis: Siemens GSM MC35 moduli un plc S7-226 ar 10 signalizācija es gribu jums jautāt: 1 / ja dators izmantots šeit, lai darbu starp PLC un GSM moduļi izmantojot pie komandas ir tas ir iespējams, ja tā veic bez 2 cilvēkiem vai ne / mums ir nepieciešams plānošanas gsm, lai varētu saņemt īsziņas, ja tas ir PLC kļūdas un nosūta sms ziņojumu arī labot šo kļūdu man ir vajadzīga palīdzība

Jā, jūs varat interfeiss PLC uz GSM, lai nosūtītu SMS only. Lielākā daļa no PLC s paziņo par Modbus. Izmantojiet RS 232 interfeisu ar Modbus ASCII protokolu. Jums ir nepieciešams, lai programma AT komandas GSM modemu ar mobilo nav ieprogrammēts PLC. Šī funkcija ir add-on SW, kas būs iestrādāta PLC. Bet jūs nevarat labot PLC programmu, izmantojot GSM modemu.

[Quote = t iswar Prasad] Jā, jūs varat interfeiss PLC uz GSM, lai nosūtītu SMS only. Lielākā daļa no PLC s paziņo par Modbus. Izmantojiet RS 232 interfeisu ar Modbus ASCII protokolu. Jums ir nepieciešams, lai programma AT komandas GSM modemu ar mobilo nav ieprogrammēts PLC. Šī funkcija ir add-on SW, kas būs iestrādāta PLC. Bet jūs nevarat labot PLC programmu, izmantojot GSM modemu. [/Quote] Man ir arī līdzīgu projektu. jūs varat izstrādāt par šo pls?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back