Palīdzēt! Kļūdas RES2 kad sākas Calibre PEX

Z

zm2006

Guest
Izdosies darba Calibre KDR un LVS bet neizdoties darba Calibre PEX ar ziņu: "Kļūda sagatavošanu noteikumi failu aaa: Error RES2 uz AAA-nenoteiktu slāņa nosaukumu parametra 111 līnijas. KKK" Kas var man palīdzēt Pateicoties ļoti daudz!

Es baidos, ka šo kļūdu rezultātā no citas error.To izvairītos orignial kļūda, es svītroja dažus no calibre.rcx saturu ved uz kļūdu es jautāju iepriekš. Sākotnējā kļūda ir, ka: "Kļūda sagatavošanu noteikumi failu ***: Error TVF1 uz calibre.rcx-TVF apstrādātāju kļūdas 20265 pozīcija: calibre.rcx: 20265 (namespace'::'). Kļūda: nederīgs komandas nosaukums": : ierīce: enclosure_measurements ", kamēr izpildes":: ierīces:: enclosure_measurements bāze gate_a1 mērīšanas c_nmcore_aux-orientēties all_sd-max_par 5-max_per 5 ", vienlaikus izvērtējot" TVF: SETLAYER nCore_WPEPROP = [ierīce: enclosure_measurements bāze gate_a1 mērīšanas c_nmcore_aux-orientēties all_sd-max_par 5-max_per 5] "" Paldies par jūsu palīdzību!

jūs izmantojat versiju Calibre ieteicams no jūsu PDK dokumentiem? Vai jums sekot visu norādījumus PDK dokumentācijā PEX vai ar varu failu pats? (Piemēram, vides mainīgie, ietver faila ceļus)

Jūs lietojat versiju Calibre ieteicams no jūsu PDK dokumentiem? Vai jums sekot visu norādījumus PDK dokumentācijā PEX vai ar varu failu pats? (Piemēram, vides mainīgie, ietver faila ceļus)
Paldies! Tā redakcijā problēma, kas rada šo kļūdu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back