Palīdzēt izstrādāt 1GHz līdz 2GHz BPF izmantojot FR4 ADS programmatūra

S

spaceboy5241

Guest
Man ir viens projekts, izmantojot FR4 izstrādāt centrālo frekvenci 1.5GHz un diapazonu 1Ghz ar 2Ghz Band filtrs ADS programmatūru. Kāds zina, kā veidot .. Es jau simulē daudz tajās izmanto kores un nepilnīgs. bet nevar iegūt vēlamo rezultātu.

FR4 = slikti filtru! Anizotropām, slikta er kontrole, kas jums ir nepieciešams, lai bandpass filtru. Tātad, ja jūs izmantojat tikai lumped elementi pielodēti uz kuģa, jāizmanto cita veida kuģa. FR4 būtu slikti, nekontrolēts, elektropārvades līnijas rezonatorus!

Jūs varat noformēt šo filtru ar kaskādes LC mazas caurlaidības un LC augstu iet. Jūs varat izmantot FR4 kā PCB, bet jūs cam izmantot arī jebkuru citu mazs zaudējumu PCB, piemēram, Rogers PCB.

Jūs varat izmantot HPF + LPF struktūru. Piemēram HFCN-800 un LFCN-2150 Minicircuits. Šis filtrs būs mazāks nekā citām.

Es domāju, ka labāks risinājums ir Microstrip combline filtru, bet anyway FR4 ir slikti filtrēšanas ...

FR4 nav labākais veids, kā iet, bet tas darbosies (veida). Ir dažādas dēļiem, kas tur, piemēram, RT Duroid / Arlon, bet tie var būt dārgi un grūti strādāt ar dažādu iemeslu dēļ. Jums nav pateikt, ko jūs izmantojat šo filtru. Tātad tas ir mazliet grūti dot padomu. Kā aptuvena noteikums īkšķis, ja joslas platums ir lielāks nekā + -12% no centrālās frekvences jūs labāk izstrādāt mazas caurlaidības seko augsta caurlaide. Jums taču ir nepieciešams nopietni apsvērt pārtraukšanu, kas savieno visu veidu filtru dubultā līdzsvarotu maisītājs, piemēram ietekmes maisītāji sniegumu.

FR4 ir pilnīgi fine, ja visi reaktīvo komponenti filtru ir lumped elementi. Ja elektropārvades līnijas garumi un platumi tiek izmantoti kā filtrēšanas elementi, tad FR4 ir slikta izvēle substrātu.

Tikai tad, kad Jūs domājat, ka jūs zināt atbildi ... atrast kaut ko jaunu! Šeit ir puisis ar FR4 līdz 6 GHz: [url = http://www.edn.com/article/511935-Make_a_quick_turnaround_PCB_for_RF_parts.php] Make ātri turnaround PCB RF daļas - 2010/12/15 11:00 : 00 | EDN [/url]

FR4 ir pilnīgi fine, ja visi reaktīvo komponenti filtru ir lumped elementi
Es nepiekrītu, ka.. FR4 ir zudumiem dielektriķa, lai izvairītos no ēku sadala capacitive elementiem. Tomēr, izmantojot metāla pēdas, kā induktori strādā tikai naudas sodu par FR-4.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back