Palīdzēt!! CST mikroviļņu studio - antena dizains

A

angolaX

Guest
Es daru projekts par UWB antena dizains ... Es nesen ir uzstādīta CST Studio komplektu 2006 attiecībā uz antenas simulēšanu, bet es nezinu, kā strādāt ar šo programmatūru. Vai kādam ir kāda apmācība par projektēšanas (jebkura) antenu CST? gaida savu atbildi ... paldies

ir palīdzēt failus cSt, kas palīdz u, izmantojot desining .. daudz examplesa ir tur

ir jābūt pamācību pdf: C: \\ Program Files \\ CST STUDIO SUITE 2006 \\ Documentation \\ Mikroviļņu Studio jūs varat rīkoties, izmantojot it.I nebija

nē sāpes, ne guvumus, jums vajadzētu lasīt un palīdzību modelētu daži ordianry piemēri pēc vadībā palīdzības faili

[Quote = angolaX] es daru projekts par UWB antena dizains ... Es nesen ir uzstādīta CST Studio komplektu 2006 attiecībā uz antenas simulēšanu, bet es nezinu, kā strādāt ar šo programmatūru. Vai kādam ir kāda apmācība par projektēšanas (jebkura) antenu CST? gaida savu atbildi ... paldies [/quote] 1. Es gribētu novēlēt jums atslēga projektēšana antena UWB! Jūs redzēsiet daudzas problēmas, kad jūs darīt to. Mans padoms aizmirst FR4 un doties uz RO4003 (vai labākus). Tad es gribu, lai šo rakstu http://www.eetasia.com/ART_8800487045_499488_NT_0b2512b7.HTM , lai jūsu uzmanību. Ja UWB ir galvenais produkts sava uzņēmuma, padomājiet ... Beidzot, tā kā cilvēku atpūtas rakstīja, CST ir ļoti laba grāmata, un ir ātrs start guide, kā arī. Tas jūs aizvedīs mazāk kā 2 dienas, lai būtu pietiekoši daudz zināšanu, lai sāktu savu dizainu. Ļaujiet mums uzzināt, ja jums ir konkrēts jautājums, izlasot grāmatu.

Hi, AnalogX jūs varat lūdzu man pateikt, no kuras vietas es varu lejupielādei cstmicrowaves studio?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back