palīdzēt ar 18f devlopement sistēmu

Y

yoyoryu

Guest
Es tikko nopircis 18f attīstības sistēmu no mikroelectronika bet es nevaru saņemt sistēma darbotos pareizi. Man ir uzstādītas vadītājiem un mikroprog suite par manu pc. Kad es mēģināju dump hex failu no piemēriem ja ar sistēmu, es nevaru iegūt darbu (i ir mēģinājuši daudzi apliecības). Var kāds man palīdzēt? Es esmu diezgan jauns, lai mikročipiem un attīstības padome

Jūs varat būt konkrētāks? Kas 18f attīstības padome Jūs nopirkt? Jūs varat programmu chip? Vai jūs noteikti vajadzīgs DIP slēdzi uz kuģa? Es nesen nopirkt LV18F v6 attīstības sistēmu, bet man nav mēģināt to vēl.

[Url = http://www.mikroe.com/eng/products/view/477/easylv-18f-v6-development-system/] EasyLV-18F V6 attīstības sistēmu - Microchip PIC18J, PIC18K padome - mikroElektronika [/url] -> šis ir attīstības padome i nopircis. Kad mēģinu dump programmu no sniegtie piemēri, microProg nodrošina, ka programma ir rakstījis un, kad es pārbauda, vai mikroshēmu ir tukšs, programma parāda, ka ir programma rakstīts tajā. Attiecībā uz DIP slēdži es mēģināju tos noteikt Tomēr ar rokasgrāmatām nav palīdzēt daudz. Tas ir iemesls, kāpēc es ievietojis šeit, varbūt daži vairāk palīdzības

pārbaudīt pie usb connector (izstrāde režīms jumper JX) varbūt ir nepareizā pozīcijā. Man ir Picplc16v6and Dspicpro un lieliski. Jums ir nepieciešams sniegt savu padome, ārējais barošanas, nevis no USB.also pārbaudes opciju miKroprog suite

Ir vieglāk veids, viņi pārdeva jums produkcijas, tie palīdzēs jums ... Got mikroelctronica

Hi, tas pats, kas Exnol tikko teica .. bet vispirms iet caur jūsu lietotāja rokasgrāmatu un saprast, ko visi džemperi ir un nodrošinātu, ka tie ir pareizi vietās. Tāpat pārbaudiet jums ir ieguvuši jums Pic mikroshēmu pareizi uzstādīta un nav smilga dažas zem mikroshēmas, nevis nonākšana ligzdā kontakti. Mikro vietnē ir arī ļoti aktīvs lietotāju forums, lai viņi būs tautas, kam būtu viegli varētu jums palīdzēt.

Paldies par palīdzību ... Es nedomāju, ka ārējo barošanas avotu nav nekāda sakara ar programmu mikroshēmā nedarbojas. Es esmu iet cauri rokasgrāmatas un mēģina skaitlis, ko DIP slēdži vidējo (Es esmu diezgan jauns, lai elektroniskās shēmas, varbūt, ka ir mana galvenā problēma), ja kāds var ievietot daži attēli, kā attīstības padome, jākonfigurē, un kā piemēru programmas dempinga cenām, varētu būt liels palīdzēt

Es nedomāju, ka ārējo barošanas avotu nav nekāda sakara ar programmu mikroshēmā nestrādā
Hi, Jā, tas var, jo īpaši, ja jūsu izmanto klēpjdatoru vai līdzīgas, ja. USB piegādi var būt vāja. Kā teica divreiz jau jums būtu daudz labāk ievietošanas Mikro forumā, viņiem īpašu nodaļu par attīstības dēļu problēmas - nav svarīgi, ja Jums nav iegādāties to tieši no viņiem, viņi joprojām palīdzēs, un tiem, puiši ir paša kuģa un var palīdzēt atkārtot savu stāvokli un problēmas, un jums caur lietām. Viņi vēlas, lai palīdzētu jums izmantot kuģa pareizi, kur jums to no tās to interesēs tautas varētu izmantot savu produktu viegli.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back