Palīdzēs sākt mikrokontrolleru RF tīkls

P

penrico

Guest
Hi guys, es esmu sāk jaunu desing, kas savienos daudz microcontrollers (piemēram, mikročips ir PIC), kas PIC s tiks atdalīts ar max 15 metriem. Es vēlos izmantot RF tīklu. Mans jautājums ir: - Kāds ir ērtākais veida tīklā, ko varu izmantot šim projektam (Bluetooth, vai kādu citu)? - Kur var atrast informāciju par to, kā to izdarīt? - Vai pastāv viens čips soluttion? : Oops:

Hi Penrico! Ja Jūsu pieteikums tā vajadzīgi ievērojami datu pārraides un / vai saņemšanā (57600bps vai vairāk), bluetooth moduli tas ir ideāla izvēle pieteikumu. Es tagad sāka kaudze attīstību (HCI) par TECOM ( www.tecom.com.tw ) bluetooth moduli BT3010 vai BT3014. Tas ir grūts uzdevums, jo sliktā dokumentāciju par bluettoth kaudze ir. Citos gadījumos es ieteiktu TI risinājumu, skatīt www.ti.com vairāk par RF risinājumu, piemēram, TRF chipset. Dokumentāciju un piemērošanu piezīmes ir ļoti labas ... gorkin

Hi ..... 15 mērinstruments nav liels galā! .. kāda veida ātrumu. Jums ir nepieciešams ja ir lēns ātrums ir daži chineese moduļus, kas RADIOSHACK.COM pārdot 12 dolāriem. bet tādos daudzumos, jūs varat iegādāties tos no Ķīnas par apmēram $ 1,50. tiem moduļiem ir AM pie 433Mhz, bet strādā lieliski! Vēl viena uzvara Ķīnā. Bet nopietnāk, ja jums nepieciešama labāka sīkumi citu freqs .. un ātrāku ātrumu antenas, utt pat thera ir daži no protokoliem izmantot RF Komunikācijas šeit ir viss, kas jums nepieciešams .. http://www.linxtechnologies.com/

Jums ir RfPic serie, šķiet, ir laba izvēle par vienu chip RF projektu.

Paldies par atbildēm, es tās izvērtēt. Kas par Wi-Fi?, Ko jūs varat man pateikt? Man ir vajadzīga datu izlases pamata par 56Kbytes vai vairāk

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back