palīdzēs kods 4 ACS712 telpas iedarbības sensoru interfeiss AVR

S

sherazi

Guest
hi draugiem,
Es gribēju saskarnes ACS712 zāle efekts ic (30 Amp versija) par uzrādi pašreizējās kurus velk mehāniskie kas gatavojas vadīt vārtiem.projekts ir vārti nazis par bīdāmie vārti.
Jebkurš kā, izvērtējot daži amati par šo tēmu es sapratu, ka ACS712 izejas sekotu ievade sinusa vilni tāpēc es varētu saņemt Ac signālu.un man ir vai nu padarītu to DC, izmantojot RMS uz līdzstrāvas pārveidotājs IC, vai arī īstenot, ka programmatūras
Kā mana primārā vajadzība ir tikai pārbaudīt, vai vārtu motors ir iestrēdzis vai nē, es neesmu saistīts ar precīzu vērtību, es tikai vēlos, lai pārbaudītu, ko redzēt, ja pašreizējā izstrādes tiek palielināts, ja tā ir, tad es varētu tikai slēdzis motoru off.

es varu izmantot izejvielas produkcijas ACS712 un savienojiet to ar ADC?
, un ir kāda algo ka var vienkārši pārbaudīt pašas vidējo ģeometrisko un norādīt, ja ir ievērojams pieaugums?

Es vēlos, ja daži varētu man palīdzēt ar kodu vai algo, es esmu, izmantojot atkritumu pārstrādes uzņēmumam AVR Atmega8, GCC vidē ...būtu tiešām liels pilnīgu palīdzēt ...

Sveiki

Jums nav nepieciešams, lai novērtētu RMS - vienkārši izlabot signāla un pastiprināt to (ja nepieciešams) un izmēra DC ar 8 ATmega ADC

Varat arī vadīt salīdzināšanai IC neveicot mērījumus ar ADC

Visu labāko

Bobi
Mikrokontrolleru speciālists

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back