pagarināšana darbība akumulatora darbināmu ierīci,

H

Hazarath

Guest
Ok, jā, es saņēmu cienīgu portatīvo video atskaņotājs, bet no tā, ko es izlasīju, tā var veikt tikai apmēram 2 stundas izmantot, pirms tas nepieciešams recharge ...Es nevarētu to pirkusi, ja es zināju, ka, bet tad atkal, tas bija pārdošanā.Tā mājas Litija polimēru baterija, un, ja es vienību atsevišķi, un garantija zaudē spēku, man ir nepieciešams "lādētāju" vienību.

Tātad, mans jautājums ir: vai tas vispār iespējams, ka es varu izmantot 9V baterija, hook up kaut ko līdzīgu Voltage Regulator, piemēram LM317T, pāris rezistori un ir izejas ir aptuveni 5V, ko jūs " d parasti saņem no USB portu, jo tas ir tas enerģijas avots.

Tādā veidā, kad es esmu par Greyhound varētu vēlāk mēneša Florida no Montana, man nav iet bez manas atskaņotājs ilgu laiku, es tikai swap baterijas out.

Jebkuras idejas, shēmas vai ierosinājumi esat dalīties tiks gaidīti!

-Haz
Pēdējo reizi laboja Hazarath par 12 Dec 2009 03:15; rediģēts 1 reizi kopā

whatz lādētāju specifikācija?Yu vēlas iekasēt to, izmantojot 9 voltu baterija?
whatz ur mērķis?

hameeds01 rakstīja:

whatz lādētāju specifikācija?
Yu vēlas iekasēt to, izmantojot 9 voltu baterija?

whatz ur mērķis?

Maz 9V alkaline baterija ir ļoti zems enerģijas apjomu.Tā spriegumu ātri pilieni ir zemāka nekā minimālā ieejas sprieguma (7V), kas LM317, kas ir iestatīts uz 5V.

projects powered from a 9V alkaline battery needing 5V, but still a little 9V battery does not have enough power to charge another battery.

Jums jālieto zemu pamešanas 5V regulators, kas darbojas lieliski, līdz tā ieguldījums samazinās līdz 5.5V uz mazjaudas
projektiem barošanu no 9V alkaline baterija nepieciešams 5V, bet joprojām maz 9V baterija, nav pietiekami daudz jaudas iekasēt citu akumulatoru.

Mana meita ir portatīvais DVD atskaņotājs izmanto 2200mAh litija baterija, kas ir tik daudz enerģijas kā 15 maza 9V alkaline baterijas.Tās akumulatoru ilgst aptuveni 2 stundas par 1 maksas.

Audioguru rakstīja:

Maz 9V alkaline baterija ir ļoti zems enerģijas apjomu.
Tā spriegumu ātri pilieni ir zemāka nekā minimālā ieejas sprieguma (7V), kas LM317, kas ir iestatīts uz 5V.
projects powered from a 9V alkaline battery needing 5V, but still a little 9V battery does not have enough power to charge another battery.
Jums jālieto zemu pamešanas 5V regulators, kas darbojas lieliski, līdz tā ieguldījums samazinās līdz 5.5V uz mazjaudas
projektiem barošanu no 9V alkaline baterija nepieciešams 5V, bet joprojām maz 9V baterija, nav pietiekami daudz jaudas iekasēt citu akumulatoru.Mana meita ir portatīvais DVD atskaņotājs izmanto 2200mAh litija baterija, kas ir tik daudz enerģijas kā 15 maza 9V alkaline baterijas.
Tās akumulatoru ilgst aptuveni 2 stundas par 1 maksas.

Gan LM317 un LM7805 nepieciešams minimālais ieguldījums ir 7V.

Katru pusvadītāju Zemes ražotājs un varbūt par arī uz Marsa veikt zemu pamešanas sprieguma regulatoru, lai jūs varētu tos izmantot, ja jūsu akumulatora sprieguma kritumiem ir pārāk zems.Bet nedaudz 9V alkaline baterija nav pietiekami daudz jaudas, lai jūsu pieteikumu.

Es domāju, ka jums ir nepieciešams rezerves bateriju bloki, kas ir tieši tāpat kā oriģinālā.Cerams, ka pirmais var viegli aizstāt.

Audioguru rakstīja:

Gan LM317 un LM7805 nepieciešams minimālais ieguldījums ir 7V.Katru pusvadītāju uz Zemes ražotājs un varbūt par arī uz Marsa veikt zemu pamešanas sprieguma regulatoru, lai jūs varētu tos izmantot, ja jūsu akumulatora sprieguma kritumiem ir pārāk zems.
Bet nedaudz 9V alkaline baterija nav pietiekami daudz jaudas, lai jūsu pieteikumu.Es domāju, ka jums ir nepieciešams rezerves bateriju bloki, kas ir tieši tāpat kā oriģinālā.
Cerams, ka pirmais var viegli aizstāt.

Četri AA sārma šūnas 6.4V, kad pavisam jaunu.Viņu sprieguma ātri samazinās līdz apmēram 4.8V, kad viņi nebūs maksas jūsu litija akumulatoru.

Energizer padarīt litija AA disposeable šūnas un četri paliks pie 6V kad elektroenerģiju lietas diezgan ilgu laiku.Stock up.

Audioguru rakstīja:

Četri AA sārma šūnas 6.4V, kad pavisam jaunu.
Viņu sprieguma ātri samazinās līdz apmēram 4.8V, kad viņi nebūs maksas jūsu litija akumulatoru.Energizer padarīt litija AA disposeable šūnas un četri paliks pie 6V kad elektroenerģiju lietas diezgan ilgu laiku.
Stock up.

1) U var iekasēt ur video atskaņotājs ar automašīnas cigarešu šķiltavu slota.
2) U var izmantot 5 voltu barošanas 120/240v.
3) U var izmantot ur klēpjdatora USB portu.
4) U var izmantot ur klēpjdatoru akumulatoru, mans klēpjdators ir 14.v litija jonu akumulators slim un gaismu svars 7805

hameeds01 rakstīja:

1) U var iekasēt ur video atskaņotājs ar automašīnas cigarešu šķiltavu slota.

2) U var izmantot 5 voltu barošanas 120/240v.

3) U var izmantot ur klēpjdatora USB portu.

4) U var izmantot ur klēpjdatoru akumulatoru, mans klēpjdators ir 14.v litija jonu akumulators slim un gaismu svars 7805

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back