H
Hazarath
Guest
Ok, jā, es saņēmu cienīgu portatīvo video atskaņotājs, bet no tā, ko es izlasīju, tā var veikt tikai apmēram 2 stundas izmantot, pirms tas nepieciešams recharge ...Es nevarētu to pirkusi, ja es zināju, ka, bet tad atkal, tas bija pārdošanā.Tā mājas Litija polimēru baterija, un, ja es vienību atsevišķi, un garantija zaudē spēku, man ir nepieciešams "lādētāju" vienību.
Tātad, mans jautājums ir: vai tas vispār iespējams, ka es varu izmantot 9V baterija, hook up kaut ko līdzīgu Voltage Regulator, piemēram LM317T, pāris rezistori un ir izejas ir aptuveni 5V, ko jūs " d parasti saņem no USB portu, jo tas ir tas enerģijas avots.
Tādā veidā, kad es esmu par Greyhound varētu vēlāk mēneša Florida no Montana, man nav iet bez manas atskaņotājs ilgu laiku, es tikai swap baterijas out.
Jebkuras idejas, shēmas vai ierosinājumi esat dalīties tiks gaidīti!
-Haz
Pēdējo reizi laboja Hazarath par 12 Dec 2009 03:15; rediģēts 1 reizi kopā
Tātad, mans jautājums ir: vai tas vispār iespējams, ka es varu izmantot 9V baterija, hook up kaut ko līdzīgu Voltage Regulator, piemēram LM317T, pāris rezistori un ir izejas ir aptuveni 5V, ko jūs " d parasti saņem no USB portu, jo tas ir tas enerģijas avots.
Tādā veidā, kad es esmu par Greyhound varētu vēlāk mēneša Florida no Montana, man nav iet bez manas atskaņotājs ilgu laiku, es tikai swap baterijas out.
Jebkuras idejas, shēmas vai ierosinājumi esat dalīties tiks gaidīti!
-Haz
Pēdējo reizi laboja Hazarath par 12 Dec 2009 03:15; rediģēts 1 reizi kopā