padomu newbie ar Linux

S

saudrehman

Guest
Hib guys, es plānoju mācīties Linux izmantošanai iegulto systems.i donot zināt kaut ko apm linux.
Es gribēju zināt, kādi ir dažādās jomās, darbavietu linux nozarē un tās perspektīvas.
arī kādi ir pamata grāmatas un prasmes, kas nepieciešamas ar linux.

HELLO ..

Ir patīkami lasīt, ka jūs vēlaties uzzināt Linux.Bet jums ir jābūt mazliet īpašu mans dārgais draugs.

Linux un iegultās sistēmas, nav vienādi.Linux piedāvā risinājumus iegultās sistēmas.Jūs varat izveidot savu kodolu Linux.

Vispirms es vēlētos precizēt, ka Linux ir Open source OS.

Jūs jāietver visu kopienu operētājsistēmām, ja jūs vienkārši pateikt LINUX ...

Tagad jūs gotta būt īpašs, ko linux:

RedHat Linux 9,0
SUSE
Fedora Core
Slax
Slackware
Kubuntu

Turklāt ir arī citas OS veidu sauc par Debian operētājsistēmām, piemēram, Ubuntu ..Tie izskatās alikes Linux ..

Linux noteikti ir labas darba iespējas.Jūs varat būt Linux tīklu inženieris vai sistēmu attīstītājs, bet tas no turpmākās stadijās.

Linux ir open source varat to izmantot, lai izveidotu savu OS arī neviena licence vajadzīga! ..

Ja jūs patiešām vēlaties sākt mācīties LINUX ..Izvēlēties vienu no saraksta LINICES vērā iepriekš ...

Lūk starteris guide es esmu pievienojot manu ziņu, ja jūs vēlaties redzēt! ..

Tev jābūt labi jebkurā programmēšanas valodā! ..

Atpūtas varat to darīt! ..

Es ceru, ka tas palīdz! ..

Sveicieni! ...
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

Es piekrītu pnnavigator0915's iepriekš pārskatos, šeit ir mazliet vairāk info.

Eventhough man nepatīk Ubuntu, ka daudz, jūs varat pasūtīt bezmaksas kopiju par Intel un AMD, viņi maksā par kuģošanas.Jums tikai izmantot.

Bet, ja jūs patiešām vēlaties iedziļināties "komerciālās versijas" no Linux, piemēram, sistēma, saņemt versiju FreeBSD.Kodols un GUI ir bezmaksas, bet licence apgalvojumu, ka jebkuru programmu rakstīts uz BSD sistēmām var pārdot.

hey chekc no manu amatu,,, man ir ievietojis dažas saites apm linux uz iegulto sistēmu ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back