PAD par PA

N

nxing

Guest
Hello everybody:

Es esmu analog VLSI projektēšanas inženieris, un es esmu tagad projektēšana jaudas pastiprinātājs.Tagad, man ir nepieciešams atbildēt uz šādu jautājumu:

Jauda ir aptuveni 0,1 vatus ar elektroenerģijas piegādi, 3V, es esmu domājām, kā rīkoties ar PAD jautājumu, es domāju, mēs varam vienkārši ievietojiet vienu spilventiņu vai mums vajag vairākus spilventiņi?Ja mums vajag vairākus, kā noteikt numurs?
Paldies par jūsu palīdzību!

Ar laba vēlējumiem,

Saskaņā ar manu pieredzi lietošanas PA tranzistors, tas ir vairāki bloki

Hi Springf2000

Paldies par jūsu atbildi!
Vai tas ir iespējams, ka es tikai izmantot metāla savienojumu ārpuses bez spilventiņi?

Sveicieni,

Lai noskaidrotu, cik daudz spilventiņi izmantot jums jāatbild uz šo jautājumu?
1-Cik strāva, kas plūst caur jums ierīci Vdd vai VCC?
2 Cik daudz elektroenerģijas jūs sniegusi (menca)?
3-Vai jūsu dizaina bandwire (BW) jutīgi?Nozīme, ja jūs mainīt garumu tu BW teikt no 20mils līdz 80mils, vai šīs izmaiņas darbības ķēdes?Un cik daudz?

Galvenais lieta atcerēties ir tas, ka L / / L = 0.5L daži savstarpēju savienojumu starp diviem.Piemēram, izmantojot 2 BW (tas nozīmē, jums būs nepieciešams 2 spilventiņi):
1-kopējais induktivitāte, kas saistīti ar BW būs (ideāli), sadalītas uz pusēm.
2 -, ļaujot kopējo ICC vai IDD plūsma caur 2 paralēlu BW, nevis tikai viens BW, jums nebūs uzsverot BW.Turklāt, kā zinām, katrai BW diametrs ir saistīts Imax, kas nedrīkst pārsniegt; Pievērsiet uzmanību, ka it īpaši, ja jūs projektējot augstas jaudas.
Es ceru, ka manas atsauksmes palīdzēt.

Lai jums veicas

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back