Pa uz difūzijas slāni precizitāte ķēdes?

E

ee484

Guest
Hi, man ir grūtības izkārtojumu.
Es neesmu pārliecināts, tas ir labi vai nē - pat ja tas iet KDR.

Es esmu projektēšana apritē, kas saskaņošana ir nozīmīgs (ti, pašreizējais spoguli .. utt), un es vēlētos saņemt, izmantojot pie izejas.Bet, laukums ir ļoti svarīgs kā labi.Tātad, es vēlētos saņemt, izmantojot tuvu MOS.Viens veids, kā es varu darīt, ir nodot pa par difūzijas (teiksim, emigrācija) platība MOS.Vai tas būs labi?
Tā pieņēma KDR.

Tomēr, es esmu jautājums nav daudz kristālu struktūru screw-up dēļ caur Rievkonstrukcijas līdzi aizplūšanas reģionā?Es nezinu ... man vienkārši ir sajūta, ka, izmantojot pamatā termināls, sākot no augšas līdz apakšai.Es domāju, ka varētu būt mehāniskā spriedze uz emigrāciju, kas varētu samazināt iekārtošanu.

Can you guys izskaidrot to?Ko tu domā?

Ļoti apsveicami, ja ir kāds labs atskaites par šo jautājumu!(Daži cilvēki dod saraksts grāmatas nosaukumu ...)

Paldies .. guys ....Kādas labas atsauksmes vienmēr laipni gaidīti!

Var ielikt, izmantojot, kur jūs vēlaties, ja th KDR atļaus.Izvairieties no vārtu jomā, rezistori, kondensatori vai induktori jomā.No mana viedokļa var saskaņot tranzistori ir ļoti tuvu, un izmantot metal2 un 3 iet ārpus šūnas.Route visiem vadiem ārpus vārtu zonu.Atkarīgs no shēmas un tehnoloģiju, jo reizēm nav problēma izmantot metālu 2,3 līdz vārtiem.
Kas circuit noformējat un kādu tehnoloģiju jūs izmantojat?

Nesakritība happends kad VT neatbilstība, kravas neatbilstība, Cox nesakritību, dopant koncentrācija nesakritības.Lielākā daļa no tām nodarbojas ar vārtu zonu.Tikai dopant atkarīgs izplatību.Tomēr, ja u izdarīt VIA, izplatīšana jau ir tur, lai pievienojot VIA par emigrāciju zonā vairs ietekmēt tā struktūru, tāpēc es domāju nebūs problēmu, ja u pievienot VIA virsū kanalizācijā.Tomēr, VIA ir lielāks nekā CONT, ja u laiž VIA par emigrāciju, jums būs jāpalielina darbaspēka emigrāciju-to-vārtu atstarpi, lai netiktu pieskarties vārtiem jomā ietekmē tas profilēšanu par labāko atbilstību.

ee484 wrote:

Es domāju, ka varētu būt mehāniskā spriedze uz emigrāciju, kas varētu samazināt iekārtošanu.

Atkarīga no tā, ko jūs saprotat ar Via.Neviens process ļaus Jums izvietot Via uz aktīvu vai poli jomās, nevēršoties ar kontaktu.Vias parasti ir kontaktus starp metāla slāņi, vienlaicīgi sazināties attiecas uz pirmo "VIA" starp poli / active un 1 metāla.Tātad es pieņemu, jums ir parasto kontaktu avots aizplūšanu criically saskaņotu pašreizējo spogulis.
Šie kontakti (vai VIaS) neietekmē atbilstības bet ko viņi pēc tam tiek izveidots savienojums ar gribu (piemēram, ja vienā pusē esošo spoguli ir liela antena, ja citas nav turpmākajos maskēšana posmos.

Mehānisko iedarbību kontaktu silīcijs ir labi saprotama un tā nedrīkst sniegt jebkādas aizdomas no liekot visiem celmiem.(Ņemiet vērā, es teicu "nedrīkst")
Ja jūs disect kontaktu sākot Silicon restes un pieņemot mūsdienu liešanas process:
Pirms kontakta interfeisa, ir silicide slānis veidojas pār pakļautas silīcija.Tas būs Titanium silicide vai kobalta silicide vai .....
Kā jūs sasniegsiet kontaktu, kontaktu vispirms barjeras slāni Titanium pie Kontakti.Šajā Titanium faktiski būs silicided, tāpēc tās patiešām TiSi2.
Nākamais slānis Titāna nitrīdu.
Beidzot ir volframa spraudni.
Faktiskais barjeras slāni (Ti un TIN) nav īsti jebkura stresa problēmas starp kontaktu un Si bet gan veids, kā nodrošināt kontaktu vai caur caurums ir noslēgts pirms volframa pārklāšanas procesā.Ja ne 100%, nebojātiem, volframs pārklāšanas procesā un zīmogs, var būt diezgan iespaidīgs veids, nogalinot ierīci.

Kā kontakti tiek izveidoti izolācijas slānis, tad izolācijas slānis ir stress atvieglojumi neko virs tās.Šis izolācijas slāņi savu stress var radīt problēmas, ja nav optimizēta pareizi.

Colbhaidh wrote:Šie kontakti (vai VIaS) neietekmē atbilstības bet ko viņi pēc tam tiek izveidots savienojums ar gribu (piemēram, ja vienā pusē esošo spoguli ir liela antena, ja citas nav turpmākajos maskēšana posmos.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back