D
davidd31415
Guest
Hi,
Es meklēju idejas ķēdi, kas samazinās pašreizējo uz mehānisko ja motors apstājas vairāk nekā piecas sekundes.Jebkuras idejas, padomus vai norādes būtu ļoti appreciated.
Specs:
Motor kontrolēta ar DC spriegumu no 12 VDC līdz 13,5 VDC.
Circuit jādarbojas ar pašreizējiem plūst abos virzienos.Produkcija būtu jānovērš tad, ja ieguldījums ir pretēja (darbojas motors pretējā virzienā).
Motor darbības straumes no 250 mA līdz 400 mA.
Motor stends straumes no 1,5 līdz 3 A
Circuit vajadzētu samazināt jaudu, lai motora pēc pašreizējā lielāka nekā 1,5 tiek uzskatīts par 500 ms.
Divas dažādas ķēdes reset nosacījumi ir pieņemama (nav nepieciešams būt abas):
1.Power izņemta no ķēdes
2.Polaritāti sprieguma vērā kontūra apvērsti
Mans pirmais risinājums ir izmantot esošo un saprātīgi rezistors ar PLC analog ieejas un ciparu izejas.Es vēlētos beidzot saņemt to vērā analog / elektronisko shēmu though.
Paldies par jebkādu palīdzību,
David
Es meklēju idejas ķēdi, kas samazinās pašreizējo uz mehānisko ja motors apstājas vairāk nekā piecas sekundes.Jebkuras idejas, padomus vai norādes būtu ļoti appreciated.
Specs:
Motor kontrolēta ar DC spriegumu no 12 VDC līdz 13,5 VDC.
Circuit jādarbojas ar pašreizējiem plūst abos virzienos.Produkcija būtu jānovērš tad, ja ieguldījums ir pretēja (darbojas motors pretējā virzienā).
Motor darbības straumes no 250 mA līdz 400 mA.
Motor stends straumes no 1,5 līdz 3 A
Circuit vajadzētu samazināt jaudu, lai motora pēc pašreizējā lielāka nekā 1,5 tiek uzskatīts par 500 ms.
Divas dažādas ķēdes reset nosacījumi ir pieņemama (nav nepieciešams būt abas):
1.Power izņemta no ķēdes
2.Polaritāti sprieguma vērā kontūra apvērsti
Mans pirmais risinājums ir izmantot esošo un saprātīgi rezistors ar PLC analog ieejas un ciparu izejas.Es vēlētos beidzot saņemt to vērā analog / elektronisko shēmu though.
Paldies par jebkādu palīdzību,
David