Pašreizējie Cut-Out Circuit Design

D

davidd31415

Guest
Hi,

Es meklēju idejas ķēdi, kas samazinās pašreizējo uz mehānisko ja motors apstājas vairāk nekā piecas sekundes.Jebkuras idejas, padomus vai norādes būtu ļoti appreciated.

Specs:

Motor kontrolēta ar DC spriegumu no 12 VDC līdz 13,5 VDC.

Circuit jādarbojas ar pašreizējiem plūst abos virzienos.Produkcija būtu jānovērš tad, ja ieguldījums ir pretēja (darbojas motors pretējā virzienā).

Motor darbības straumes no 250 mA līdz 400 mA.

Motor stends straumes no 1,5 līdz 3 A

Circuit vajadzētu samazināt jaudu, lai motora pēc pašreizējā lielāka nekā 1,5 tiek uzskatīts par 500 ms.

Divas dažādas ķēdes reset nosacījumi ir pieņemama (nav nepieciešams būt abas):
1.Power izņemta no ķēdes
2.Polaritāti sprieguma vērā kontūra apvērsti

Mans pirmais risinājums ir izmantot esošo un saprātīgi rezistors ar PLC analog ieejas un ciparu izejas.Es vēlētos beidzot saņemt to vērā analog / elektronisko shēmu though.

Paldies par jebkādu palīdzību,

David

Es sāku ar šķīdumu redzams pievienotajā. Jpg.Vai kāds redzēt lielu trūkumus loģikā / dizains?

Man ir bažas par transportlīdzekļa vadīšanas relay spole ar FET?

Vai ir jēga nomainīt releju ar tranzistoriem?Ja CR1 aizstāj, sprieguma pāri mehānisko jāpaliek apmēram 12V-mehānisko tai vajadzētu būt tāpat kā relay.

Man vēl ir izdomāt, kā rīkoties pašreizējās plūst caur mehānisko pretējā virzienā.Es domāju par izmantojot trešais salīdzinājuma virs pirmās un pievienojot citu sajūtu rezistors uz pretējā pusē motoru (izmantot zemu pusē izpēti).

Es domāju, ka es, iespējams, vajadzēs diodes kaut kur pāri JFET vai CR1 vijumos ir lai novērstu induktīvās kick.Es neesmu vēl pārliecināts, kā pievienot diodes pa motoru un vēl pieļauj pašreizējā plūsmu caur motoru, kas jāatceļ.Atkal visi komentāri būtu lieliski.

Paldies.
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

Hi,

No pirmā acu uzmetiena es paziņojums Jūs lietojat N kanālu JFET kas izslēgtu
kad U2A izejas iet negatīvs (pin 2 labvēlīgāka nekā 3).
Tas var būt P kanālu?
Es gribētu saglabāt releji vienkāršību projektēšanas un instalēt 1N4001 diode
pāri CR1 spole (anodu saistīti ar zemi).
Kā Jūs varat mainīt pašreizējo šajā konfigurācijā?Ja tā jūs varētu izmantot
pats rezistoru un savienojiet to ar ieguldījumu citu salīdzināmu, lai uzraudzītu
negatīvs spriegums.

Sveicieni,
scanman

Paldies scanman.Es domāju, ka jums ir taisnība par P kanālu JFET.Pievienot diode uz CR1, kā labi.

12 V ieslēgt kādas pilnvaras motoru var pārslēgt līdz 12V palaist motoru atpakaļgaitā.Otrais salīdzināšanai jēga šajā gadījumā, kamēr augstu sānu izpētes nerada problēmas ar tekošā sajūta rezistors (es neesmu pārliecināts, kad tā var vai nevar būt problēma).

Viens pēdējais apsvērums es gribētu darīt, ir jābūt ieejas ķēdes ir 12 vai -12.Jebkuras idejas par to, kā es varu darīt shēmas funkcija, ja visi 12V termināliem pārgāja uz 12V-?

Varbūt es varu izmantot tikai vienu op amp kārtējo uzrādi, ja pozitīvs spriegums tiek ieslēgts līdz 12V kad strāvu caur motors ir pretēja?Pievienots pēc 13 minūtēm:davidd31415 rakstīja:Viens pēdējais apsvērums es gribētu darīt, ir jābūt ieejas ķēdes ir 12 vai -12.
Jebkuras idejas par to, kā es varu darīt shēmas funkcija, ja visi 12V termināliem pārgāja uz 12V-?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back