Pašreizējā sensors smart skaitītāju

S

sunny_s

Guest
hi friends ...! Es esmu jauns, lai formu ... i am darot projekta nosaukumu viedu enerģētikas metru, izmantojot IC ade7757 un 89c51 ... šī projekta mērķis ir aprēķināt patērēto jaudu slodzes .... ade7757 ic nav aprēķinus un sniedz digitālā izeja veidā biežumu, kuru impulsu skaits ir var aprēķināt ar 89c51 ... Bet problēma i got ir "350 mikro omi" šunta pretestību, kas tiek izmantota pašreizējā izpētes ...! sprieguma kritums šunta tiek dota pašreizējiem kanālu ade7757 ...! es nevaru atrast šuntēšanai mazumtirdzniecības veikalos manu pilsētu. var u guys, lūdzu, palīdziet man šajā sakarā .... vai jebkura šunta pretestības alternatīvas .... paldies jau iepriekš par palīdzību ...!

Jūs varat atrast šo pretestību pie [url = http://www.rc-electronics-usa.com/buy-current-shunt.html] Pērk brīža šunta rezistori [/url]

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Post pievienotā 19:08 ---------- Previous post bija 19:06 ----------</span></span>
Jūs varat arī izmēģināt RS ir [url = http://za.rs-online.com/web/search/searchBrowseAction.html?method=retrieveTfg&binCount=5&Nty=1&Ntx=mode% 2bmatchallpartial & NTK = I18NAll & Ne = 4294958012 & NR = un% 28avl % 3aza% 2csearchDiscon_za% 3aN% 29 & N = 4294202128 & NTT = šunta + rezistors] RS | pasaules vadošais elektronikas rūpniecības un apkopes, remonta un operāciju produktu [/url].

Būtībā pretestību vads (no nihroma vai constantan) gabals darīs, kā labi. Jūs esat ne tikai uz konkrētu pretestības vērtību un var izmantot arī citus pašreizējā sajūta iespējas, pārbaudiet ADE77xx datu lapā.

Veikt paskatīties uz galda zemāk. Jūs varat veidot, ka rezistence pret tinumiem. Izdarīt izvēli, kas kļūst apjoms nerada pārāk augsts indutance (tādējādi izvairoties no pamudināt uz ķēdes ap). Ar AWG-20 - piemēram - jūs varētu atbilst ~ 350 uOHM ar 1cm.
copper-awg-metric-table.jpg

paldies jums puiši ...! tas ir patiešām noderīga, izmantojot (nihroma vai constantan) vai vara stiepļu atbilstošu AWG, ceru, ka es varu saņemt šunta vērtību .... tagad i'l nokļūt mēģina šo un amatu dēļ .... thank u guys 1nce atkal ....!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back