P * Pamatizglītības P * C * B Connecting GroundPlanes

E

Elvis P.

Guest
hi there!

Es zinu, tas ir prasīts iepriekš, bet es nevarēju atrast nevienu vietu, kas saistīti ar to.Es gribu izveidot savienojumu AGND un DGND Ground plaknes uz vienu punktu ar spilventiņu, kurā no Power Supply PE arī beidzas.
Visi ieteikumi?Problēma ir tīkli tiks apvienoti, ja tas ir saistīts ar shematisks vai tā rezultātā ir kļūda, ja tas tiek darīts ar PCB.

sveicieni
Elvis P.

Twórcy Firefoksa nie próżnują. Mozilla postanowiła stworzyć własną platformę agregującą przeglądarkowe aplikacje. Open Web Apps ma różnić się od podobnych inicjatyw tworzonych przez konkurencję, w tym od otwieranego niedługo Google Chrome Web Store.

Read more...

Viens veids, kā atrisināt šo jautājumu, būtu vieta Ferrite lodītes savā projektēšanas / shematisks savienot dgnd un agnd.

edaedaeda

Varat arī savienot divus GND izmantojot 2D līniju.Kad tu ģenerē CAM fails ir jāiekļauj pozīcijas par attiecīgo Gerber failu.Elektriskais savienojums starp diviem GND notiks tikai uz Gerber, nevis *. PCB failu.

Es dažreiz izmanto tikai vienu neto nosaukumu gan analogās un digitālās dēļ, un tam veic daļēju zemes plakni cutout izolē analog daļu no digitālā, tikai atstājot šauru jomu saistīti.

Piemēram, borta switchmode pārveidotāju, kas būtībā ir uz digitālo zemes anyway, bet tie ir diezgan izolēts, lai novērstu atpakaļ strāvas spead visā, tā darbojas ļoti labi.

Route gan tīkli atsevišķi un pievienot līnija pievienoties 2 tīklus.
Jā pozīcija parādās kā kļūda.
Šādi tīkli ir daisy chained kā jūs vēlaties.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back