P * Otel pēdu vienkāršu 3 pins apaļas potenciometrs?

S

starbbs

Guest
Need to libname UN nospiedumu nosaukums vienkāršs mainīgs rezistors.Tas bija ir apaļa (galvenokārt melnā gadījumā pa vidu balta)

Nevar atrast !!....tikai kvadrātveida tie, lūdzu, palīdzēt?

izveidot savu ...tas ir patiešām stulba!šāda kopēja sastāvdaļa!un tas nav nekādā bibliotēka ....i nevar uzskatīt to!

The trouble, ir tas, ka ir burtiski * simtiem * no dizainparaugiem, un līdz ar to pēdas.Ir daži, kas ir pārdevējs specifisko libs, bet iespējams, Jums nav tieši sadaļas, pārliecinamies.

Vieglāka tikai, lai padarītu savu.Ātri un vienkārši, un jūs saņemsiet tieši to, ko vēlaties.

Ikvienam redzējuši ESP CAD bibliotēka no C (at) šanas par OrC (AT) d vēl?Tas domājams ir apmēram
60000 daļas no digikey tajā.

Ja jūs Newbie P * Otel jums jāmēģina izveidot savu PCB Lib.Vai conveniente jums mācībām.Ir ļoti viegli, un ar laiku jūs iegūt daudz pieredzes ar P * Otel."Es muy facil solo necesitas un kalibru o bajarte las hojas de datos del Componente y ver el nospiedumu recomendado por el fabricante".Mēģiniet lejupielādēt bibliotēku ar izgatavotāju, sastāvdaļu.Sveicieni."Saludos Amigo".

ja ur vēl trouble i var palīdzēt u dizains pēdu print.tikai pin detaļas uz pice papīra, dot uz kniepadatas, skenēt un nosūtīt to uz mani, un
es ņemšu dizains to u

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back