p-MOSFET netika izslēgts

I

ilikebbs

Guest
manu p-MOSFET nebija izslēgts pat tad, ja Vgs = 15V ..
no datu lapas, ir teikts, ka maksimālais spriegums Vgs ir 12V.Es nezinu, ja tas ir galvenais iemesls.
Tagad tā pieņem mani vairākas dienas, lai pieprasītu jaunas daļas paraugu.

tāpēc es būs appreciate, ka, ja kāds var apstiprināt, ka tad, kad Vgs ir lielāka par Maksi vērtību, MOSFET netiks kontrolēta.

nē tas nav problēma, ir kaut kas cits, kas ir nepareizi.Jūs lietojat MOSFET par lielu vai pārāk zemas un to, kā jūs vadīt vārtiem ..... šīs lietas ietekmi ieslēgt un izslēgt no ierīces

tad u ir divas lietas,
case1: par PVO, lai ieslēgtu, VDS ≤ (Vgs-Vt)
Vd ≤ (VG-Vt)
Vd <12-0,4
VD <11,6

tik par 0.18l tech ... Vd <11,6 volti,

pretējā iespējamais iemesls ir troksnis normu, u ir jāveic izmēra tā, ka tas ir minimums attiecībā uz NM.
Ja u redzēt NM līkni tā ērce parasti towads par stte pat tad, ja jūsu VG ir augsta, tāpēc darbu veic ar izmēru konkrētās tranzistors un arī otherparasitic savienojumi, kas tai pievienoti ... Lemme zināt, kas darbojas ...

ja ne mēs varam pārbaudīt dažus citus veidus,

Pārliecinieties, nevis jaukt avots un drenāžas.Inside tranzistors tur ķermeņa diode pāri avots un drenāžas.Tā savienota nepareizs veids, kā tas nekad izslēgsies.

Tagad man ir mainījies MOSFET kura Vgs ir lielāks par 15V.
bet MOSFET ir joprojām.Man nav atrast iemeslu.

g pin P-MOSFET ir savienots ar zemi.
s pin P-MOSFET ir savienots ar 15 v.
d pin P-MOSFET ir savienots ar savienotāju.
tik kāpēc?Pievienots pēc 2 stundām 7 minūtēm:Es atceros, ka tad, kad Vgs = augsts, p-MOSFET būs izslēgta.Vgs = zems, p-MOSFET būs ieslēgts.
Šķiet, ka es esmu nepareizi.

Lai ieslēgtu vārtiem P MOSFET par jums pieteikties negatīvus spriegumu, kas jums ir izdarīts.Ja vēlaties izslēgt MOSFET, jums zemāks Vgs uz 0 V pilnībā to izslēgtu, arī laist rezistoru no g uz s būtu pull spriegumu uz GND ātrāk vgs no-15V līdz 0 V izveidot ātrāk pāriet reizes.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back