P-CAD 2004 izmēģinājuma

E

EPP

Guest
Kur es varu atrast P-CAD 2004 vai 2002 izpētes lejupielādēt?Tā neeksistē oficiālās vietā.
Pateicība.

Ja jūs reģistrēties vietā tie nosūta izmēģinājuma CD jūsu mājās.

leomecma

leomecma wrote:

Ja jūs reģistrēties vietā tie nosūta izmēģinājuma CD jūsu mājās.leomecma

Jūs varat lejupielādēt izmēģinājuma PCAD2004 šeit
http://www. @ ltium.com/pcad/resources/downloads/trial/P-CAD2004_Trial_nolibs_sp1.zip
Jūs esat lejupielādēt libs atsevišķi (saite iepriekš inludes daži pamatnoteikumi libs only)

fdemir wrote:

Jūs varat lejupielādēt izmēģinājuma PCAD2004 šeit

h ** p: / / www. @ ltium.com/pcad/resources/downloads/trial/P-CAD2004_Trial_nolibs_sp1.zip

Jūs esat lejupielādēt libs atsevišķi (saite iepriekš inludes daži pamatnoteikumi libs only)

tās nosūtīs paroli šim zip fails pēc tam, kad tiks reģistrēts šajā vietā, lai lejupielādēt komplektu.

Sergiu_Q wrote:

tās nosūtīs paroli šim zip fails pēc tam, kad tiks reģistrēts šajā vietā, lai lejupielādēt komplektu.

I am sorry.I forgetten sniegt paroli.
parole ir: 6NEWJGBHSR4WZQPWGL2U89PCG8RCSW

Čau!
Vai jums mani P-CAD 2004 pētījuma (izlaide datums 15. December.2004) par download.Versija ar integrētu SP1 ir dažas problēmas, kas man.
Pateicība.

aplūkot šo saiti:

http://www.pcad.com/resources/downloads/u lūgs ievadīt ut datus, un pēc tam u var lejupielādēt programmatūru tik viegli ...

zaki_shan wrote:

aplūkot šo saiti:h ** p: / / www.pcad.com/resources/downloads/u lūgs ievadīt ut datus, un pēc tam u var lejupielādēt programmatūru tik viegli ...

Thanx Fdemir apmaiņai ....... Ja es varu saņemt bibliotēkas no ..... tā nav nekādas bibliotēkās!!

Es gribu veikt korekcijas ..... izmēģinājuma programmatūra ir dažas bibliotēkas .... Es neesmu redzējis, ka, pcad mape pirms ....
Thanx EPP,
man ir apmeklējis portālu pirms norīkojuma, bet tas prasa lietotājvārdu un paroli ........ Can u iedodiet man ir tieša saite uz to, kur es varu lejupielādēt vairāk bibliotēkām no .....
thanx

MNomanA wrote:

Es gribu veikt korekcijas ..... izmēģinājuma programmatūra ir dažas bibliotēkas .... Es neesmu redzējis, ka, pcad mape pirms ....

Thanx EPP, man ir apmeklējis portālu pirms norīkojuma, bet tas prasa lietotājvārdu un paroli ........ Can u iedodiet man ir tieša saite uz to, kur es varu lejupielādēt vairāk bibliotēkām no .....

thanx

Oh yeah! Got tā ....Thanx ....
Es domāju, ka man bija darot kaut ko nepareizi pirms, tā bija prasot lietotājvārdu .........
Thanx EPP

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back